صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۰:۰۸ - ۳۱ ارديبهشت ۱۳۹۹

چه دانشجویانی از 17 خردادماه به دانشگاه‌ها باز می‌گردند؟

قرار است دانشگاه‌های کشور از 17 خردادماه بازگشایی شوند و بسیاری از دانشجویان نگران بازگشایی دانشگاه‌ها و مستقر شدن در خوابگاه‌ها هستند.
کد خبر : 490875

به گزارش خبرنگار حوزه آموزشی و پژوهشی گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، بعد از اینکه رئیس جمهور به یکباره اعلام کرد که دانشگاه‌ها از 17 خردادماه بازگشایی می‌شوند بسیاری از دانشجویانی که در شهرهای با وضعیت قرمز شیوع ویروس کرونا حضور دارند ابراز نگرانی کردند که چطور می‌توانند خود را به شهرهای محل تحصیل خود برسانند.


همچنین دانشجویان خوابگاهی که باید در اتاق‌های منسجم چند نفره حضور یابند مضطرب شدند که چگونه می‌توانند به دانشگاه‌ها برگردند.


اما آنطور که علی خاکی صدیق معاون آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری‌ می‌گوید فقط مجوز بازگشایی دانشگاه‌ها صادر شده است و اولویت با دانشجویان کارشناسی ارشد است که به دانشگاه‌ها برگردند و پژوهش خود را به پایان برسانند.


همچنین پیشتر علی اکبر حقدوست معاون آموزشی وزارت بهداشت درباره بازگشت دانشجویان علوم پزشکی نیز گفته بود که اولویت با دانشجویان دوره کارشناسی ارشد است. بازگشایی دانشگاه‌های علوم پزشکی مرحله به مرحله و با رعایت پروتکل‌ها و ایجاد شرایطی که به دانشجویان کمتر فشار بیاید، اجرا می‌شود.


به گفته وی اگر دانشجویی بخواهد درسی را حذف کند، باید ترم را ناتمام اعلام کند و درس خود را ترم آینده ادامه دهد. 


معاون آموزشی وزارت بهداشت می‌گوید که در مرحله اول دانشجویان مقاطع تحصیلات تکمیلی شروع به کار می‌کنند. استاد و گروه آموزشی تصمیم می‌گیرند که چند درصد دروس به صورت تئوری و آموزش مجازی ادامه پیدا کنند و باقیمانده دروس چقدر به صورت حضوری باشد. کلاس‌ها عمدتاً برای رفع اشکال خواهد بود.


در این زمینه سید علی اکبر صفوی، مسئول کارگروه آموزش‌های الکترونیکی در این باره به خبرنگار آنا گفت که در چین از یک ماه قبل مورد مثبتی از ویروس کرونا گزارش نشده، اما هنوز دانشگاه‌ها باز نشده‌اند و آموزش‌ها از راه دور ادامه دارد.


به گفته وی برخلاف اکثر سازمان‌ها و مراکزی که دولت با آنها کار می‌کند، دانشگاه‌ها اصلاً در این مدت تعطیل نبودند و بیشتر از گذشته فعالیت می‌کنند. چراکه 80 درصد فعالیت‌های دانشگاه، آموزشی است که این فعالیت‌ها ادامه دارد. حتی فعالیت‌های پژوهشی هم تا حدی برقرار است، پس دانشگاه‌ها تعطیل نبودند.


وی می‌گوید مشکل اصلی در فعالیت حضوری دانشگاه‌ها مربوط به خوابگاه‌هاست دانشجویان دوره دکتری که در شهرهای محل تحصیل ساکن هستند از مدتی پیش می‌توانند به دانشگاه‌ها بروند و برنامه‌های پژوهشی خود را با رعایت پروتکل‌های بهداشتی پیش ببرند. بنابراین به دلیل مشکل خوابگاه و عدم امکان مدیریت آنها فقط دانشجویان دوره تحصیلات تکمیلی آن هم به تعداد محدود به دانشگاه‌ها برمی‌گردند.


در این میان دانشگاه آزاد اسلامی چون واحدهای زیادی در کل کشور دارد امکان برگزاری جلسات رفع اشکال را برای دانشجویان همه مقاطع فراهم کرده است. البته برگزاری امتحانات پایانی در واحدهای محل سکونت دانشجویان بدون توجه به دانشگاه مبدأ برگزار می‌شود و دانشجویان می‌توانند با ارائه درخواست به واحد مقصد در آن واحد امتحان خود را بدهند.


پس به دانشجویان توصیه می‌شود که اخبار غیررسمی و حاشیه‌ای را دنبال نکنند و فقط اخبار را از رسانه‌های رسمی دنبال کنند تا جایی برای نگرانی آنها نباشد.


انتهای پیام/4040/


انتهای پیام/

ارسال نظر