صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۲:۴۶ - ۲۸ ارديبهشت ۱۳۹۹
وزیر ارتباطات:

400 هزار گوشی داخلی تولید می‌شود/ افزایش درخواست برای استفاده از کسب‌وکارهای اینترنتی

محمدجواد آذری جهرمی در روز جهانی ارتباطات بیان کرد: تا پایان سال جاری 400 هزار گوشی داخلی تولید می‌کنیم.
کد خبر : 490235

به گزارش خبرنگار حوزه‌ علم،فناوری و دانش‌بنیان گروه دانشگاه خبرگزاری آنا،  محمدجواد آذری جهرمی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در مراسم روز جهانی ارتباطات که صبح امروز در محل وزارت ارتباطات برگزار شد؛ گفت: وزارت ارتباطات قصد دارد در همکاری با دو شرکت ایرانی 400 هزار گوشی داخلی تولید کند.


وی با اشاره به این که تا پایان سال جاری 5 میلیون پورت VDSL در هشت کلان‌شهر راه‌اندازی می‌شود، افزود: ترافیک شبکه ملی اطلاعات با شیوع ویروس کرونا به طور قابل‌توجهی افزایش پیدا کرده است، این امر نشان می‌دهد شهروندان ایرانی از سرویس‌های بومی استقبال خوبی کرده‌اند.


وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات بیان کرد: هم اکنون 5 هزار شرکت نوپا و استارت‌آپی و 17 هزار شرکت عضو در نظام صنفی رایانه‌ای بخش نوآوری کشور را پیش می‌برند و رقابت بسیار تنگاتنگی با یکدیگر دارند.


آذری جهرمی عنوان کرد: شیوع بیماری کرونا بر 72 درصد از کسب و کارهای اینترنتی کشور تاثیر منفی و روی 27 درصد از این مشاغل آنلاین تاثیر مثبت داشته است. مشاغلی اینترنتی که خدمات نرم‌افزاری را ارائه می‌دهند بیشترین آسیب و خدمات پزشکی کمترین صدمه اقتصادی را دیده‌اند. هم‌اکنون برخی از شرکت‌های دانش‌بنیان برای تامین منابع مالی خود با مخاطره‌های جدی مواجه هستند. 


وی خاطرنشان کرد: برنامه‌ریزی کردیم که تا پایان خرداد ماه 70 میلیارد تومان به شرکت‌های گردشگری پرداخت کنیم. درخواست برای خدمات حمل و نقل کالا از شرکت‌های اینترنتی این حوزه با شیوع بیماری کرونا به شدت افزایش پیدا کرد و شاغلان این حوزه توانستند بخش زیادی از نیازهای مردم را بدون الزام به خروج از منزل برطرف سازند.


وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: کسب‌وکارهایی که در حوزه حمل و نقل مسافر فعالیت می‌کنند با بروز ویروس کووید-19 در کشور با کاهش درآمد 70 درصدی مواجه شدند. بخش‌های آموزش و فروشگاه‌های آنلاین نیز افت درآمد داشتند ولی با وجود تمام سختی‌ها توانستند توانایی‌های خود را برای خدمات‌دهی به عموم مردم ارتقا دهند. 


آذری جهرمی ادامه داد: شرکت‌های اینترنتی بزرگی در حوزه‌های حمل و نقل کالا و مسافر، فروش آنلاین اقلام سوپرمارکتی و خدمات ارتباطی هم اکنون پرونده‌های مالی خود را به صورت کامل تکمیل کرده و آمادگی برای ورود به بازار بورس را دارند. حضور در بازار پررونق سرمایه می‌تواند بخش بزرگی از مشکلات مالی شرکت‌های خدمات دهنده در بستر اینترنت را حل کند. 


وی تصریح کرد: از دولت درخواست کرده‌ایم که با تخصیص اعتبار لازم شرایط برای پرداخت 500 میلیارد تومان وام به فروشندگان گوشی‌های هوشمند فراهم شود. با چنین اعتباری این امکان برای فروشندگان مهیا می‌شود که محصولات خود را به صورت از دم قسط به مشتریان تحویل دهند. 


وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات تصریح کرد: یکی از مشکلاتی که مخصوصاً پس از شیوع بیماری کرونا در جامعه نمود پیدا کرد عدم وجود قانون حمل و نقل تجاری به وسیله شرکت ملی پست است. قطعا رفع چنین چالشی به توسعه و خدمات‌رسانی مطلوب در قالب دولت الکترونیک کمک شایانی خواهد کرد. دولت الکترونیک کاربردهای گسترده و ایمن خود را در زمان پرداخت وام حمایتی کرونا به حدود 1 میلیون خانوار ایرانی به خوبی نشان داد. 


آذری جهرمی اضافه کرد: برنامه‌های غربالگری ایرانی که به همت متخصصان داخلی طراحی شده‌اند مورد استقبال کشورهای همسایه قرار گرفته و از شرکت‌های ایرانی درخواست کرده‌اند که تجربه‌ها و ابزارهای خود را برای مبارزه با ویروس کرونا با آن‌ها به اشتراک بگذارند. کشورهای ارمنستان و عراق از برنامه‌های ایرانی استفاده کرده و مراتب تشکر خود را به صورت رسمی از جمهوری اسلامی ایران بیان کردند.


انتهای پیام/4144/پ


انتهای پیام/

ارسال نظر