صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۲:۴۵ - ۲۷ ارديبهشت ۱۳۹۹
رئیس انجمن علمی فیزیوتراپی ایران:

تعرفه‌ها با هزینه‌های مراکز فیزیوتراپی همخوانی ندارد

رئیس انجمن علمی فیزیوتراپی ایران نسبت به افزایش ناکافی تعرفه‌های پزشکی سال ۹۹ و هزینه‌های سرباری تحمیل شده بر مراکز فیزیوتراپی ناشی از پاندمی کووید-۱۹ انتقاد کرد.
کد خبر : 489990

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، احمد موذن‌زاده افزایش ناکافی تعرفه‌های پزشکی سال ۹۹ گفت: رشد گلوبال تعرفه های سال ۹۹ تنها با یک رشد ۱۵ درصدی همراه بوده در حالی که میزان تورم سال گذشته بالای ۴۰ درصد بوده است.


وی افزود: این در حالی است که ما برای استفاده از مواد حفاظتی و بهداشتی در پیشگیری از کرونا، هزینه می دهیم که باعث می شود هزینه های سرباری ویزیت و درمان بیماران بالا برود ضمن اینکه از اواسط اسفند ۹۸ و فروردین ۹۹، مراکز فیزیوتراپی در سطح کشور یا تعطیل بودند یا با حداقل ظرفیت پذیرش کار کرده اند.


رئیس انجمن علمی فیزیوتراپی ایران گفت: درحال حاضر هم میزان پذیرش مراکز فیزیوتراپی به کمتر از نصف ظرفیت معمول کاهش پیدا کرده و هم رشد تعرفه های امسال به هیچ وجه پاسخگوی تورم موجود نیست و این مسئله مشکلات زیادی را برای ما ایجاد می کند.


وی  ادامه داد: از نظر گردش مالی، پیش بینی می کنیم که در مورد مراکز توانبخشی و فیزیوتراپی و سایر مراکز و موسسات درمانی تا پایان سال یک حالت رکود تورمی و انقباضی داشته باشیم به طوری که حداقل ۲۰ درصد فعالیت مراکز یا محدود و کوچک شده و یا متاسفانه ورشکستگی اتفاق می افتد.


موذن‌زاده گفت: از مسئولان امر درخواست داریم با توجه ویژه به مراکز درمانی و موسسات پزشکی از بروز چنین مشکلاتی برای آنها پیشگیری کنند.


رئیس انجمن علمی فیزیوتراپی ایران افزود: طبیعی است اگر نتوانیم مراکز خودمان را سرپا نگه داریم و تعدادی از مراکز مجبور به تعطیلی یا کاهش بار فعالیت شوند در دراز مدت بیمارانی آسیب می بینند که نمی توانند به مراکز مورد نظر خودشان مراجعه کنند.


وی به نقش فیزیوتراپی در بحران کرونا اشاره کرد و گفت: توانبخشی ریه به همراه فیزیوتراپی تنفسی، به بیماران کرونایی خصوصاً در شرایط تحت حاد و مزمن کمک شایانی کرده است.


موذن‌زاده افزود: دستورالعمل ارائه خدمات فیزیوتراپی به بیماران کووید ۱۹ را انجمن فیزیوتراپی با کمک دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی تهیه و تدوین کرد و توسط معاونت درمان وزارت بهداشت در هفته گذشته جهت اجرا در سطح کشور ابلاغ شد و چنین گایدلاینی برای اولین بار در خاورمیانه انجام شده و در این زمینه پیشرو هستیم.


انتهای پیام/4148


انتهای پیام/

ارسال نظر