صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۸:۲۹ - ۲۶ ارديبهشت ۱۳۹۹
زاخارووا:

تحریم تسلیحاتی ایران نتیجه‌ای نخواهد داشت

سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه از تصمیم آمریکا برای تمدید تحریم تسلیحاتی ایران در سازمان ملل به شدت انتقاد کرد واین اقدام را فاقد نتیجه موثر خواند.
کد خبر : 489890

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری آنا، «ماریا زاخارووا» سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه از تصمیم آمریکا برای تمدید تحریم تسلیحاتی ایران در سازمان ملل به شدت انتقاد کرد واین اقدام را فاقد نتیجه موثر خواند.


زاخاروا این پرسش را مطرح کرده است که آمریکا با تصمیم نامناسب خود برای خروج از برجام و تحمیل دوباره تحریم‌ها علیه ایران و همچنین تهدید همیشگی دیگر کشورها و سازمان‌های بین‌المللی بدنبال چیست؟


به گفته زاخارووا، آمریکا به هیچکدام از اهداف خود نرسیده است و در مقابل اعتبار و آبروی خود را در صحنه جهانی تضعیف کرده است.


سخنگوی وزارت خارجه روسیه در ادامه گفت: تردیدی نیست که امریکا باید سیاست‌های خود در تضعیف برجام را متوقف کند و براساس قطعنامه شورای امنیت سازمام ملل رفتار کند، چون اقدامات ضدایرانی از جمله اعمال تحریم‌های مجدد تسلیحاتی نتیجه و دورنمایی برای آمریکا نخواهد داشت.


پیش از این نیز، وزارت امور خارجه روسیه با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرده بود که آمریکا به جای اینکه آرزوی تمدید بی پایان تحریم تسلیحاتی علیه ایران را داشته باشد، باید مراقب این باشد که فوراً نقض خود در اجرای برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) را برطرف کند.


«مایک پمپئو»، وزیر امور خارجه آمریکا، در نشست کمیته روابط خارجی مجلس نمایندگان کنگره در اواخر فوریه گفته بود که امیدوار است بتواند روسیه و چین را ترغیب کند تا پیش‌نویس قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل درباره تمدید تحریم تسلیحاتی علیه ایران را وتو نکنند و همچنین ابراز امیدواری کرد که اروپا خطر ارسال سلاح‌های روسی و چینی به ایران را جدی بگیرد، اما این درخواست آمریکا تا کنون با مخالفت های گسترده ای روبرو شده است.


انتهای پیام/4129/


انتهای پیام/

ارسال نظر