صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۰:۲۵ - ۲۴ ارديبهشت ۱۳۹۹
آنا گزارش می‌دهد؛

رشته بی‌فروغ تنیس در المپیک/ مقصر ناکامی‌ها چه کسانی هستند؛ مدیریت یا بازیکنان؟

رشته تنیس اگرچه یکی از رشته‌های المپیکی محسوب می‌شود اما در ایران کمتر به این رشته بها داده می‌شود.
کد خبر : 489431

به گزارش خبرنگار گروه ورزشی خبرگزاری آنا، تنیس یکی از رشته‌های المپیکی است که در کشور ما این رشته المپیکی چندان پرفروغ نیست و در این سال‌ها هیچ زمانی تنیس‌بازان کشورمان موفق به کسب جواز حضور در المپیک نشدند.این در حالی است که خیلی از کشورهای پیشرفته دنیا روی رشته تنیس سرمایه‌گذاری می‌کنند تا بتوانند در المپیک حضور داشته باشند.


تنیس از سال 1896 وارد المپیک شد و تا سال 1924، در 7 دوره متوالی در المپیک حضور داشت. اما به دلیل مشکلاتی که بین فدراسیون جهانی این رشته و کمیته بین‌المللی المپیک بر سر حضور بازیکنان آماتور به وجود آمد؛ تنیس از رشته‌های المپیک حذف شد. اما با رفع اختلافات این رشته مجددا از المپیک 1988 سئول وارد لیست بازی‌های المپیک تابستانی شد.


تنیس در کشور ایران شرایط عجیب و غریبی دارد؛ در حال حاضر نزدیک به دو سال است که این رشته ورزشی با سرپرست اداره می‌شود و مشخص نیست برگزاری یک مجمع فدراسیون مگر چقدر زمان‌بر است و یا به چه ساز و کار خاصی نیاز دارد که وزارت ورزش در برگزاری انتخابات این فدراسیون تا به این حد معطل می‌کند. البته در حال حاضر عنوان می‌شود بعد از ماه مبارک رمضان انتخابات این فدراسیون بالاخره بعد از دو سال بلاتکلیفی تعیین تکلیف می‌شود. در آبان ماه ۹۷ دوره ریاست مجبد شایسته پس از ده سال در این فدراسیون به پایان رسید و در آن زمان‌اگرچه نامزدهای ریاست این فدراسیون ثبت‌نام کرده بودند اما با اعلام وزارت ورزش و جوانان ثبت‌نام از نامزدهای پست ریاست فدراسیون تنیس به دلیل تک نامزدی شدن ریاست این فدراسیون ابطال شد و دوره ثبت‌نام انجام شد. شایسته تا شهریورماه ۹۸ به عنوان سرپرست در این فدراسیون حضور داشت اما بعد از او، احمد نامنی به عنوان دومین سرپرست در این فدراسیون منصوب شد.دوره سرپرستی در یک فدراسیون بین سه الی ۶ ماه است و این در حالی است که هر دو سرپرستان بیشتر از دوره قانونی خود در این فدراسیون سرپرستی کردند.


علاوه بر بحث مدیریتی بدون شک بحث بازیکن‌سازی یکی دیگر از مشکلات همیشگی تنیس ایران است. این رشته ورزشی از سال ۲۰۱۲ تا ۲۰۱۶ بر روی بازیکن‌سازی تمرکز کرد اما رفته رفته به دلیل تحریم‌ها این موضوع کمرنگ شد. نبود حامی مالی در فدراسیون و عدم حمایت از بازیکنان در مسابقات مختلف باعث شد تا کم‌کم این رشته ورزشی بی‌فروغ‌تر از گذشته شود. البته در این بازیکنان هم تا حدودی مقصر هستند چرا که در خیلی از کشورها بازیکن با شرایط سخت و عدم حضور حمایت‌کننده مالی تنها با هزینه شخصی به مسابقات مختلف اعزام می‌شوند. بنابراین می‌توان گفت مشکلات مدیریتی، نبود حامی مالی و از طرفی بی‌انگیزگی تنیس‌بازان کشورمان باعث شده تا این رشته بیشتر از گذشته مهجور بماند.


انتهای پیام/۴۰۵۷/


 


انتهای پیام/

ارسال نظر