صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۰:۲۴ - ۲۲ ارديبهشت ۱۳۹۹
دردسر جدید کووید-19 در انگلیس؛

جدی‌ترین چالش اقتصادی بوریس جانسون/اتحادیه‌های کارگری درباره بازگشت به محل کار هشدار دادند

یک نشریه انگلیسی در گزارشی به موضوع اعلام عادی‌سازی وضعیت کاری در این کشور هم‌زمان با شیوع کرونا پرداخت و به‌نقل از اتحادیه‌های کارگری، درباره بازگشت کارگران به محل کارشان هشدار داد.
کد خبر : 488927

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری آنا، مقابله با شیوع کرونا هزینه‌های بسیار گسترده‌ای را بر دوش دولت‌های اروپایی گذاشته و بستری و درمان ده‌ها هزار مبتلا به این ویروس هزینه سنگینی به نظام بهداشت و درمان تحمیل کرده است. دولت‌های اروپایی برای جلوگیری از ورشکستگی بنگاه‌های اقتصادی و حفظ میلیون‌ها شغل در معرض نابودی، بسته‌های نجات ده‌ها میلیارد یورویی اختصاص داده‌اند. این بودجه‌ها جدا از بودجه 500 میلیارد یورویی اتحادیه اروپا برای مقابله با تبعات شیوع کروناست.


بیشتر بخوانید:


نگرانی اروپا از موج دوم کرونا


تلاش جانسون برای توافق جامع با اتحادیه اروپا


در انگلیس بوریس جانسون، نخست‌وزیر این کشور با جدی‌ترین چالش اقتصادی دوران اخیر مواجه شده است. برنامه جانسون این است بتواند تا دسامبر ۲۰۲۰ (آذر سال جاری) به توافق‌نامه جامع با اتحادیه اروپا دست یابد، اما در عمل، شیوع کرونا روند مذاکرات لندن و بروکسل را با مشکل مواجه کرده است. دولت‌های اروپایی برای رشد و رونق اقتصادی و کمک به خانوارها و بنگاه‌های در معرض ورشکستگی نیاز به استقراض برای تأمین بودجه احیای اقتصادی دارند. این استقراض نیز افزایش کسری بودجه و سطح بدهی‌ها را به‌دنبال خواهد داشت.



بوریس جانسون، نخست‌وزیر انگلیس


دولت انگلیس پس از یک ماه توصیه به قرنطینه کامل، روز گذشته (یکشنبه) به کاهش سطح قرنطینه ناگزیر شد و به شهروندان توصیه کرد علاوه بر رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی، در زمینه شیوع «کووید-۱۹» هوشیار باشند. بوریس جانسون نیز از ارائه برنامه دولت برای عبور از وضعیت قرنطینه، دستورالعمل جدیدی را منتشر و اعلام کرد دولت برای ارزیابی خطر شیوع کرونا سیستم هشدار پنج مرحله‌ای را در نظر خواهد گرفت و بر مبنای آن تصمیم می‌گیرد.


جانسون گفت: جزئیات تدابیر جدید را امروز در پارلمان اعلام خواهد کرد، اما به نظر می‌آید در سیستم هشدار جدید، رنگ سبز برای مرحله یک (ویروس در انگلستان شیوع ندارد) و قرمز برای مرحله پنج خواهد بود و مانند سیستم هشدار خطر امنیتی بر حسب اطلاعات و آمار جدید تغییر می‌کند.


انگلیس با بیش از ۳۰ هزار مرگ ناشی از کرونا بیشترین تعداد قربانی را در اروپا دارد. موضوعی که باعث افزایش شدید انتقادات به سیاست‌های دولت جانسون برای مقابله با کرونا شده است. با وجود این، وزیر امور خارجه انگلیس گفت هنوز برای مقایسه میان کشورها زود است و باید تا پایان بحران و ارزیابی جهانی آمار صبر کرد.


مخالفت اتحادیه‌های کارگری با «بازگشت به محل کار»


نشریه آبزرور از هشدار اتحادیه‌های کارگری انگلیس به بوریس جانسون، نخست‌وزیر این کشور خبر داد و نوشت: آن‌ها به اعضای خود که جمعیتشان به 3 میلیون نفر می‌رسد، هرگز توصیه نخواهند کرد که به محل کارشان بازگردند؛ حتی اگر دولت و کارگزاران بر این موضوع تأکید کرده باشند. 


اتحادیه‌های کارگری انگلیس علت اقدام خود را حمایت از سلامت کارگران در برابر احتمال ابتلا به کرونا عنوان و اعلام کردند: هرگونه تحرک، جابه‌جایی یا کار کارگران می‌توان خطر شیوع کروناویروس را افزایش دهد. این موضوع را سابقه کار کارگران در دوره شیوع این ویروس اثبات کرده است.


نشریه آبزرور تأکید کرد: هرگونه تلاش برای کاهش تدابیر اتخاذشده (از سوی دولت) در زمینه تعطیل عمومی کشور در تضاد با موضوع حمایت از «جان‌های ضعیف» کارگران و کارمندان است. برای پر کردن این خلاء باید به اقدامات حمایتی ازجمله پرداخت مقرری ماهیانه برای آن‌ها (تا زمان پایان بحران کرونا) روی آورد.



رؤسای اتحادیه‌های کارگری می‌گویند همه کارگزاران باید در زمینه اتخاذ تدابیری برای جلوگیری از خطر (شیوع کرونا) گام بردارند تا جان کارمندانشان را حفظ کنند و کسانی که از این موضوع تخطی می‌کنند، باید مجازات و جریمه شوند.



رؤسای اتحادیه‌های کارگری انگلیس ادعا کردند اتحادیه‌های کارگری می‌خواهند این قابلیت را داشته باشند که برنامه‌هایی برای بازگشت به کار ارائه کنند، اما برای اینکه بتوانند این کار را انجام دهند، باید مطمئن شوند سازمان‌های دولتی همه این موارد را لحاظ خواهند کرد.


در عین حال گزارش شده است که اتحادیه کارگری انگلستان و رانندگان بزرگ‌ترین تاکسی اینترنتی جهان موسوم به «اوبر» به دلیل تبعیض دولت جانسون در حمایت مالی از افراد خویش‌فرما در بحبوحه شیوع کرونا به دادگاه عالی این کشور شکایت کردند. در دادخواستی که به دادگاه ارائه شده، آمده است: افراد آسیب‌پذیر و خویش‌فرما به‌طور شایسته از سوی دولت حمایت مالی نمی‌شوند.


انتهای پیام/4106/4033/


انتهای پیام/

ارسال نظر