صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۸:۰۰ - ۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۹
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی تربت جام در گفتگو با آنا:

«اسید آمینه» تابستان امسال تولید و روانه بازار می‌شود

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی تربت جام گفت: «تولید اسید آمینه در حوزه کشاورزی تابستان سال جاری به سرانجام می‌رسد و روانه بازار می‌شود.»
کد خبر : 488493

حمید شهابی در گفتگو با خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا درباره بایدها و نبایدهای تحقق فرمایش مقام معظم رهبری مبنی بر جهش تولید اظهار کرد: «با توجه به نامگذاری امسال به جهش تولید باید وابستگی‌مان را به نفت کمتر کنیم و در این راستا دانشگاه آزاد اسلامی نیز باید با افزایش طرح‌های درآمدزایی غیرشهریه‌ای به تحقق شعار سال کمک کند.»


وی با بیان اینکه باید با برنامه‌ریزی دقیق در جهت تحقق شعار سال گام برداریم، اضافه کرد: «برای این امر در دانشگاه آزاد اسلامی تربت جام روی دو موضوع کار می‌کنیم؛ محور نخست استفاده بهینه و کامل از ظرفیت‌های واحد تربت جام مانند زمین‌های کشاورزی، ساختمان‌ها و آزمایشگاه‌هاست که امسال برای نخستین‌بار در طول تاریخ تأسیس دانشگاه تربت جام زمین‌های کشاورزی را که 20 هکتار است، کشت کردیم.»


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی تربت جام تصریح کرد: «سال گذشته یک آزمایشگاه آب و خاک‌شناسی کشاورزی راه‌اندازی کردیم که به بهره‌برداری رسید و اکنون خدمات لازم را به مردم شهرستان تربت جام و کشاورزان ارائه می‌دهد.»


شهابی بیان کرد: «کار تولید اسید آمینه در حوزه کشاورزی را آغاز کرده‌‌ایم که تقریباً در اواخر کار خود قرار دارد و اگر کرونا شیوع پیدا نکرده بود، اکنون به بهره‌برداری کامل رسیده بود و امیدوارم تابستان سال جاری به تولید انبوه برسد.»


وی با اشاره به طرح‌های دیگر مانند عصاره‌گیری عنوان کرد: «با توجه به ظرفیت دانشگاه آزاد اسلامی تربت جام در راستای کشت گیاهان دارویی مانند کشت زیره سبز فعالیت می‌کنیم و از سوی دیگر سعی می‌کنیم کشاورزان را به کشت گیاهان دارویی ترغیب کرده تا از این محصولات برای عصاره‌گیری استفاده کنیم.»


کدام بخش از ظرفیت‌ واحد تربت‌جام به تحقق جهش تولید کمک می‌کند؟


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی تربت جام در پاسخ به این پرسش که کدام بخش از ظرفیت‌های دانشگاه شما کمک بیشتری به تحقق جهش تولید می‌کند؟ چنین توضیح داد: ظرفیت فیزیکی واحد تربت جام زمین‌های کشاورزی و آزمایشگاه‌هاست؛ علاوه بر آن برنامه‌هایی با عنوان «راه‌اندازی شرکت‌های دانش‌بنیان» داریم.


شهابی با بیان اینکه روی اقتصاد دانش‌بنیان کار می‌کنیم، تشریح کرد: «مقام معظم رهبری در موضوع جهش تولید به‌خصوص در عرصه علم و فناوری و کارهای آزمایشگاهی به فعالان و اقشار جوان خیلی امید بسته‌اند.»


وی در پاسخ به پرسش دیگری مبنی بر اینکه ظرفیت‌های آزمایشگاهی و کارگاهی واحد تربت جام را برای تحقق جهش تولید چگونه ارزیابی می‌کنید؟ به آنا گفت: «آزمایشگاه‌هایی که در دانشگاه آزاد اسلامی تربت جام هستند دو دسته‌اند؛ نخست آزمایشگاه‌هایی که فقط کاربرد درسی دارند و البته وجود آنها هم لازم است. دوم آزمایشگاه‌هایی که به بیرون از دانشگاه خدمت‌رسانی می‌کنند؛ مانند آزمایشگاه آب و خاک، آزمایشگاه بتن یا آزمایشگاه گیاه‌پزشکی.»


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی تربت جام با بیان اینکه از راه فعالیت آزمایشگاه‌ها درآمدزایی می‌کنیم، افزود: «به هر حال بخشی از کارهای ما موجب ایجاد تولید و ارزش افزوده می‌شود.»


شهابی با تشریح اقدامات دانشگاه آزاد اسلامی تربت جام در سال 98 (رونق تولید) مطرح کرد: «سال گذشته بیشتر سعی داشتیم بستر را آماده کنیم؛ به‌عنوان مثال تجهیزات لازم را برای آزمایشگاه‌های خود فراهم ‌کردیم و با چند کشاورز قرارداد بستیم تا روی زمین‌های کشاورزی ما کار کنند.»


انتهای پیام/4078/4062/


انتهای پیام/

ارسال نظر