صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۵:۵۵ - ۱۷ ارديبهشت ۱۳۹۹

توئیتر کاربران را به توجه بیشتر در توئیت‌ها دعوت کرد

توئیتر با اتخاذ سیاستی جدید کاربران را بیش از گذشته به تفکر در مورد معنای توئیت‌های خود پیش از ارسال دعوت کرد.
کد خبر : 488070

به گزارش خبرنگار حوزه علم، فناوری و دانش‌بنیان گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، توئیتر در اقدامی قابل توجه از کاربران خود می‌خواهد بعد از این  بیش از انتشار هر توئیت به محتوا و معنای آن بیشتر دقت کنند و در صورت توهین آمیز بودن، توئیت خود را تغییر دهند.


این ویژگی در حال حاضر به صورت آزمایشی روی نرم‌افزار توئیتر هماهنگ با iOS فعال شده است و کاربران این سیستم عامل می‌توانند از آن استفاده کنند. همه روزه میلیون‌ها توئیت در شبکه اجتماعی توئیتر منتشر می‌‌شود و از این تعداد هزاران عدد از آن‌ها دارای محتوای توهین‌آمیز است. کارشناسان و روبات‌های توئیتر تعداد زیادی از این توئیت‌ها را شناسایی کرده و حذف می‌کند ولی به علت حجم زیاد آن‌ها نمی‌توان از انتشار برخی از توئیت‌های مخرب جلوگیری کرد.


توئیتر قصد دارد با افزودن قابلیتی جدید به شبکه اجتماعی هماهنگ با همه سیستم عامل‌های موجود برای سالم‌سازی هرچه بیشتر فضای مجازی از خود کاربران کمک بگیرد. اگر هر کاربر پیش از انتشار هر توئیت به محتوای موجود در آن دقت بیشتری کند بدون شک میزان پست‌های غیراخلاقی و توهین آمیز در توئیتر به شدت کاهش می‌یابد.



کارشناسان فناوری ویژگی جدید توئیتر را قابلیتی شبیه به توانایی ضدقلدری اینستاگرام دانسته‌اند. البته تفاوت برنامه جدید توئیتر با اینستاگرام این است که در شبکه اجتماعی اینستاگرام برای حذف و شناسایی تصاویر و پست‌های توهین‌آمیز بیشتر از هوش مصنوعی استفاده می‌شود ولی در توئیتر پاک‌سازی محیط نرم‌افزار بیشتر بر عهده خود کاربران قرار گرفته است.


آمارهای منتشر شده از سوی موسسه‌های بین‌المللی نشان می‌دهد توئیتر در برخی از نقاط جهان ضریب نفوذ بسیار بالایی در بین کاربران دارد و از همین رو سیاست‌مداران با برای اعمال نظرهای خود در سطح جامعه از این شبکه اجتماعی استفاده می‌کنند. در واقع دولت‌مردان به خصوص در کشورهای غربی توئیتر را تربیون اختصاصی خود برای بیان نظراتشان در هر زمینه‌ای می‌دانند.


کاربران توئیتر امیدوارند با اتخاذ سیاست‌های جدید در این شبکه‌های اجتماعی میزان توئیت‌های توهین‌آمیز به شدت کاهش پیدا کرده و همه اعضای توئیتر بتوانند با خیالی آسوده‌تر فعالیت خود را ادامه دهند.


انتهای پیام/4144/


 


انتهای پیام/

ارسال نظر