صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۹:۴۹ - ۱۶ ارديبهشت ۱۳۹۹
درستی:

مسئولان پاسخگوی مشکلات اصناف باشند/ به وعده‌ها سریع‌تر عمل کنید

رئیس اتاق اصناف گفت: از زمان شیوع کرونا تاکنون حدود سه ماه گذشته و بسیاری از اصناف و تولیدکنندگان با مشکلات متعددی مواجه هستند. مسئولان باید هرچه سریع‌تر پاسخگو باشند.
کد خبر : 487871

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری آنا،درستی نائب رئیس اتاق اصناف در برنامه گفت‌وگوی ۱۸:۳۰ شبکه خبر در خصوص تسهیلات حمایتی به اصناف آسیب‌دیده از کرونا تصریح کرد: از زمان شیوع کرونا تاکنون حدود سه ماه گذشته و بسیاری از اصناف و تولیدکنندگان با مشکلات متعددی مواجه هستند. مسئولان باید هرچه سریع‌تر پاسخگو باشند.


او ادامه داد: مقرر شده ۷۵ هزار میلیارد تومان اعتبار حمایتی در بحث کرونا اختصاص یابد که ۲۵ هزار میلیارد آن مربوط به وام یک میلیون تومانی می‌شود باید مشخص کنند از ۵۰ هزار میلیارد تومان باقی‌مانده چقدر سهم اصناف است تا برای این موضوع برنامه‌ریزی مناسب داشته باشیم.


صنوف آسیب‌دیده از کرونا کدامند؟


درستی با اشاره به اینکه در فاز اول پرداخت تسهیلات حمایتی ۱۳ رسته اصناف وام دریافت می‌کنند گفت: تالارهای پذیرایی، قهوه‌خانه‌ها، رستوران‌ها، آرایشگاه‌های مردانه و زنانه از جمله این صنوف هستند همچنین تولیدکنندگان پوشاک بزرگ‌ترین ضرر را در این دوران دیده‌اند. به کارگاه‌هایی که حق بیمه اسفند و فروردین و اردیبهشت را پرداخت کرده باشد تسهیلات تعلق می‌گیرد.


این مقام مسئول گفت: تا ۲۰ اردیبهشت میزان پرداخت تسهیلات به بنگاه‌های آسیب‌دیده از کرونا مشخص می‌شود.


او تاکید کرد: در پرداخت تسهیلات و عمل به وعده‌های داده شده باید سرعت به کار بدهند تا اعتماد اصناف کم نشود.


پرداخت تسهیلات حمایتی به ۱ میلیون کسب‌وکار


در ادامه برنامه ازوجی مدیرکل توسعه اشتغال وزارت کار در ارتباط تلفنی گفت: این تسهیلات حمایتی به یک میلیون کسب‌وکار آسیب‌دیده از کرونا که ۳ میلیون شاغل بیمه شده دارند پرداخت می‌شود.


او ادامه داد: در جلسه‌ای که روز گذشته به دعوت بانک مرکزی با مؤسسات داشتیم برای وحدت رویه در پرداخت‌ها بود تا در زمان پرداخت‌ها مشکلی ایجاد نشود.


ازوجی با بیان اینکه مبنای پرداخت تسهیلات بیمه افراد است گفت: آنچه در دستور ستاد کرونا است مبنای به‌کارگیری و شاغل بودن به استناد اینکه تعدیل نشود و امکاناتی است که سازمان تأمین اجتماعی در اختیار قرار می‌دهد و باید اطلاعات بیمه‌شدگان در فروردین‌ماه ۹۹ در اختیار قرار گیرد و مبنا این خواهد بود که فرد آبان و آذر و دی‌ماه سال قبل (۹۸) فعالیت داشته است و متوسط شاغلین در نظر گرفته خواهد شد.


بنگاه‌های تعطیل شده در ایام کرونا به ازای هر فرد شاغل ۱۶ میلیون تومان تسهیلات می‌گیرند


این مقام مسئول با اشاره به اینکه در فاز بعدی حمایت از مشاغل‌ غیررسمی نیز عملیاتی خواهد شد تصریح کرد: مبنای پرداخت تسهیلات به این صورت است که بنگاه‌هایی که به اجبار تعطیل شده‌اند به ازای هر فرد بیمه شده ۱۶ میلیون تومان خواهد بود و برای واحد‌های کسب‌وکاری که تعطیل نشده‌اند به ازای هر فرد شاغل به کار ۱۲ میلیون تومان تسهیلات پرداخت خواهد شد.


او افزود: زمان بازپرداخت از مهر امسال و با سود ۱۲ درصد و به مدت ۲ سال خواهد بود.


ازوجی گفت: این حمایت‌ها مشروط به حفظ اشتغال خواهد بود و از ۱۳ رسته نزدیک به ۵۵۰ زیر دسته اعلام شده و دستگاه‌های مرتبط نیز اضافه شده است.


زنجیره تأمین مواد تولید قطع شده است


روغنی رئیس کمیسیون صنایع اتاق بازرگانی در ارتباط تلفنی گفت: با توجه به آسیب‌های جدی کووید ۱۹ به اختصاص کشور اعداد مختلف و متنوعی برای تسهیلات برای کارآفرینان اعلام شده است.


او ادامه داد: در حال حاضر بیش از ۲ ماه است که اصناف مختلف به دلیل کرونا با مشکلات متعددی مواجه شده‌اند اما هنوز حمایت‌ها عملیاتی نشده است.به نظر می‌رسد تسهیلات بیشتر در مرحله وعده و وعید باشد تا پرداخت.


روغنی تصریح کرد: بسیاری از مشکلات صنوف مربوط به ۴ ماه آینده می‌شود چراکه اکنون زنجیره تأمین مواد اولیه واحدهای تولید به دلیل نبود سرمایه اولیه و مشکلات حمل‌ونقل قطع شده است. هرچه سریع‌تر باید حمایت‌های وعده داده شده عملیاتی شود تا تولیدکنندگان در ماه‌های آینده با مشکلات جدی مواجه نشوند.


انتهای پیام/4129/


انتهای پیام/

ارسال نظر