صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۷:۲۷ - ۱۶ ارديبهشت ۱۳۹۹
حجت‌الاسلام رستمی:

دانشجوی مسلمان باید به مسائل جامعه خود حساس و نسبت به آن واکنش نشان دهد

رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها گفت: دانشجوی مسلمان باید به مسائل جامعه خود حساس باشد، آن‌ها را تحلیل کند و نسبت به آن‌ها واکنش نشان دهد.
کد خبر : 487851

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، حجت‌الاسلام مصطفی رستمی، رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها با انتشار یادداشتی در صفحه اینستاگرام خود با اشاره به شهید مجید شریف واقفی نوشت:
زندگینامه شهید مجید شریف واقفی که نامش بر سر در «دانشگاه صنعتی شریف» ثبت شده و فراز و نشیب‌های فعالیت تشکیلاتی و مبارزاتی او، می‌تواند برای دانشجویان امروز ما درس آموز باشد.
شریف واقفی، نماد دانشجوی نخبه و فعالی است که معتقد بود وظیفه دانشجویی، صرفا در درس خواندن خلاصه نمی‌شود. دانشجوی مسلمان باید به مسائل جامعه خود حساس باشد، آن‌ها را تحلیل کند و نسبت به آن‌ها واکنش نشان دهد.
ویژگی دیگر این شهید این بود که آرمانخواهی عدالت‌خواهانه‌اش ابتنای بر ایدئولوژی‌های موهوم چپ‌گرا‌ها نداشت و نگذاشت این آرمان مهم و فعالیت تشکیلاتی و مبارزاتی او، با کنار گذاشتن تفکر اسلامی به انحراف کشیده شود.
این روز‌ها هم گهگاه، خبر‌هایی از فعالیت گروه‌هایی با تفکرات چپ‌گرایانه در دانشگاه‌ها، شنیده می‌شود که در ظاهر دغدغه عدالت دارند؛ اما تجربه تاریخی نشان داده است، این تفکر هنگامی که به عرصه سیاسی ورود کرده، برای دانشجویان، مردم و کارگرانی که مداوم از آن‌ها سخن می‌گویند، جز خون‌ریزی و قتل و کشتار ارمغانی نداشته است.
شهید مجید شریف واقفی هم در واقع مغضوب این جریان است. او مبارزه با بی‌عدالتی را در ذیل تفکر اسلامی و از مسیر صحیح دنبال می‌کرد. سازمان منافقین نیز اگرچه خودش را اسلامی می‌نامید، اما تاکید این سازمان بر ایدئولوژی‌های ضاله که عملا خوانش فردی و ناصحیح از اسلام را به همراه داشت، موجب شد تا او که از اعضای این سازمان بود، ترور شود.
اعضای تشکل‌های دانشجویی مختلف هم باید مراقب باشند تا تشکیلات، همانطور که رهبر انقلاب تاکید کردند، معبد باشد نه معبود. اگر این چنین نباشد، تفکر اسلامی به کنار می‌رود و حفظ تشکل به هر قیمتی و پیاده سازی اهداف مغرضانه به‌عنوان هدف قرار می‌گیرد. در این صورت انحراف و استحاله قطعی است. کما اینکه در تاریخ جنبش دانشجویی هم شاهد بودیم، تشکل‌های دانشجویی که روزی برای پیاده کردن اسلام شکل گرفته بودند، چطور در برابر نظام اسلامی، صف کشیدند و از اهداف گذشته خود بازگشتند.
انتهای پیام/۴۱۱۸/


انتهای پیام/

ارسال نظر