صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۰:۳۵ - ۱۵ ارديبهشت ۱۳۹۹
با اعلام فراخوان؛

شرکت‌های دانش‌بنیان در مقابل هجوم ملخ‌ها می‌ایستند

معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری از شرکت‌های دانش‌بنیان فعال در حوزه مقابله با آفات دعوت کرده تا طرح‌های خود را برای مقابله با آفت ملخ با استفاده از روش‌های غیر شیمیایی ارسال کنند.
کد خبر : 487422

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از روابط عمومی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، هجوم ملخ از جمله آفت‌هایی است که به دلیل بروز خشک‌سالی موجب ایجاد خسارت در مزارع و عرصه‌های کشاورزی کشور می‌شود. مقابله با این آفت از طریق روش‌های نوین و غیر‌شیمیایی می‌تواند مزایایی را نسبت به روش‌های شیمیایی در بر‌داشته باشد.


برخی رسانه‌ها به نقل از مراجع ذیصلاح، از وارد آوردن خسارت توسط آفت ملخ به 30 درصد از محصولات کشاورزی کشور خبردادند. این حشره در دسته‌های میلیونی، مزارع کشاورزی و محصولات را موردحمله قرار می‌دهد، بروز خشک‌سالی و تغییرات آب و هوایی ازجمله عواملی است که باعث بروز این آفت شده است.


با توجه به اینکه کشورهای مختلفی در منطقه با این مشکل دست‌به‌گریبان هستند، همکاری‌های بین‌المللی نیز دراین‌باره شکل گرفته است.


مقابله با ملخ با استفاده از روش‌های غیر شیمیایی دارای مزایای متعدد زیست‌محیطی است. بر این اساس شرکت‌های دانش‌بنیان فعال در این حوزه از سوی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری دعوت شده‌اند تا طرح‌های خود را برای مقابله با آفت ملخ با استفاده از روش‌های غیر شیمیایی ارسال کنند.


علاقه‌مندان می‌توانند طرح‌های خود ر در این زمینه به آدرس جیمیل Farakhan.isti@gmail.com ارسال کنند.


این فراخوان بر روی دفع هجوم ملخ‌ها به مزارع جنوب کشور متمرکز است.


معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری سعی دارد تا با ایجاد ارتباط میان شرکت‌های دانش‌بنیان، فناور و استارت‌آپ‌ها و بخش‌های دولتی و شرکت‌های بزرگ، در جهت رفع مشکلات گام بردارد. برقراری این ارتباط می‌تواند به ارائه پاسخ‌های فناورانه به برخی مشکلات، نظیر هجوم ملخ‌ها بیانجامد.


انتهای پیام/4112/


 


انتهای پیام/

ارسال نظر