صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۴:۱۳ - ۱۳ ارديبهشت ۱۳۹۹

وعده‌های غذایی مناسب ایام کرونایی در ماه مبارک رمضان+اینفوگرافی

رعایت ترکیب انواع مواد غذایی علاوه بر تأمین مواد موردنیاز بدن در ماه مبارک رمضان می‌تواند به افزایش قدرت ایمنی بدن کمک کند.
کد خبر : 487026

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، رعایت ترکیب انواع مواد غذایی علاوه بر تأمین مواد موردنیاز بدن در ماه مبارک رمضان می‌تواند به افزایش قدرت ایمنی بدن کمک کند و باید دانست در هر وعده غذایی روزانه در ماه مبارکرمضان و در حین روزه‌داری از چه نوع مواد غذایی باید استفاده کرد.



باید و نبایدهای تغذیه در وعده سحری



  1. برای سحری از غذاهای کم‌حجم و غنی از مواد مغذی که کم‌نمک، کم‌چرب و کم شیرین هستند استفاده کنید.

  2. مقدار مناسبی از سبزی‌های مختلف مانند (سبزی‌خوردن و سالاد) را در برنامه غذایی سحر بگنجانید.

  3. غذاهای ساده و سبک مثل انواع پلو و خورش در حجم کم با غذاهای سبک‌تر شبیه وعده صبحانه مصرف کنید.

  4. غذاهای خشک و پرروغن مثل کتلت و کوکو، سوسیس و کالباس، پیتزا، کله‌پاچه برای سحری مناسب نیستند.

  5. غذاهای پرپروتئین مثل کباب، جوجه‌کباب، ماهی، مواد غذایی شیرین، غذاهای سرخ‌شده و پر ادویه در سحری نباید مورداستفاده قرار گیرند.


باید و نبایدهای تغذیه در وعده افطار



  1. برای افطار از غذاهای سبک و پرانرژی بهره ببرید.

  2. یک لیوان آب گرم یا چای کمرنگ با شیر گرم همراه با خرما یا عسل در شروع افطار گزینه مناسبی است.

  3. غذاهای سبک مثل فرنی، شیر برنج، نان و پنیر و سبزی برای افطار مناسب هستند.

  4. انواع سوپ کم‌چرب، آش کم حبوبات و سبک حلیم بدون روغن هم برای افطاری خوب است.

  5. سیب‌زمینی آب پز، سبزی‌های پخته مثل کدو، کلم، گل‌کلم، هویج و نخودفرنگی و تخم‌مرغ آب پز، کره و عسل هم در افطار می‌تواند مورداستفاده قرار گیرد.

  6. نبایدهای افطار

  7. از زیاده‌روی در مصرف مواد قندی و شیرین از جمله حلوا، شله‌زرد و زولبیا و بامیه خودداری نمایید.

  8. از خوردن آش‌های غلیظ و چرب که مقدار زیادی پیازداغ و نعنا داغ و حبوبات دارد اجتناب کنید.

  9. در وعده  افطار پرخوری نکنید.


باید و نبایدهای تغذیه در وعده شام



  1. زمان مناسب برای خوردن شام حدود یک ساعت پس از افطار است.

  2. غذاهایی از گروه گوشت مرغ یا ماهی حبوبات نان یا برنج پلو و خورش، کوکوها و کتلت کم‌روغن در وعده غذایی شام خود قرار دهید.

  3. خوراک‌های مختلف با نان سبوس‌دار همراه با سبزی و سالاد و ماست می‌توانند گزینه‌های خوبی برای این وعده غذایی باشند.

  4. انواع میوه را پس از شام و تا قبل از خواب مورد مصرف قرار دهید.

  5. آب آشامیدنی سالم، دوغ، عرقیات سنتی و شربت‌های خانگی کم شیرین می‌تواند مانع تشنگی شما در طول روز شود.

  6. از مصرف غذاهای پرچرب و پرنمک در وعده غذایی شام خودداری کنید.

  7. نوشیدنی‌های شیرین مانند انواع نوشابه‌های گازدار ماءالشعیر آبمیوه‌های صنعتی و شربت‌ها برای سلامتی مضر بوده و مصرف آن در ایام شیوع کرونا و بخصوص در ماه مبارک رمضان توصیه نمی‌شود.


انتهای پیام/4145


انتهای پیام/

ارسال نظر