وعدههای غذایی مناسب ایام کرونایی در ماه مبارک رمضان+اینفوگرافی
رعایت ترکیب انواع مواد غذایی علاوه بر تأمین مواد موردنیاز بدن در ماه مبارک رمضان میتواند به افزایش قدرت ایمنی بدن کمک کند.
کد خبر : 487026
به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، رعایت ترکیب انواع مواد غذایی علاوه بر تأمین مواد موردنیاز بدن در ماه مبارک رمضان میتواند به افزایش قدرت ایمنی بدن کمک کند و باید دانست در هر وعده غذایی روزانه در ماه مبارکرمضان و در حین روزهداری از چه نوع مواد غذایی باید استفاده کرد.
باید و نبایدهای تغذیه در وعده سحری
- برای سحری از غذاهای کمحجم و غنی از مواد مغذی که کمنمک، کمچرب و کم شیرین هستند استفاده کنید.
- مقدار مناسبی از سبزیهای مختلف مانند (سبزیخوردن و سالاد) را در برنامه غذایی سحر بگنجانید.
- غذاهای ساده و سبک مثل انواع پلو و خورش در حجم کم با غذاهای سبکتر شبیه وعده صبحانه مصرف کنید.
- غذاهای خشک و پرروغن مثل کتلت و کوکو، سوسیس و کالباس، پیتزا، کلهپاچه برای سحری مناسب نیستند.
- غذاهای پرپروتئین مثل کباب، جوجهکباب، ماهی، مواد غذایی شیرین، غذاهای سرخشده و پر ادویه در سحری نباید مورداستفاده قرار گیرند.
باید و نبایدهای تغذیه در وعده افطار
- برای افطار از غذاهای سبک و پرانرژی بهره ببرید.
- یک لیوان آب گرم یا چای کمرنگ با شیر گرم همراه با خرما یا عسل در شروع افطار گزینه مناسبی است.
- غذاهای سبک مثل فرنی، شیر برنج، نان و پنیر و سبزی برای افطار مناسب هستند.
- انواع سوپ کمچرب، آش کم حبوبات و سبک حلیم بدون روغن هم برای افطاری خوب است.
- سیبزمینی آب پز، سبزیهای پخته مثل کدو، کلم، گلکلم، هویج و نخودفرنگی و تخممرغ آب پز، کره و عسل هم در افطار میتواند مورداستفاده قرار گیرد.
- نبایدهای افطار
- از زیادهروی در مصرف مواد قندی و شیرین از جمله حلوا، شلهزرد و زولبیا و بامیه خودداری نمایید.
- از خوردن آشهای غلیظ و چرب که مقدار زیادی پیازداغ و نعنا داغ و حبوبات دارد اجتناب کنید.
- در وعده افطار پرخوری نکنید.
باید و نبایدهای تغذیه در وعده شام
- زمان مناسب برای خوردن شام حدود یک ساعت پس از افطار است.
- غذاهایی از گروه گوشت مرغ یا ماهی حبوبات نان یا برنج پلو و خورش، کوکوها و کتلت کمروغن در وعده غذایی شام خود قرار دهید.
- خوراکهای مختلف با نان سبوسدار همراه با سبزی و سالاد و ماست میتوانند گزینههای خوبی برای این وعده غذایی باشند.
- انواع میوه را پس از شام و تا قبل از خواب مورد مصرف قرار دهید.
- آب آشامیدنی سالم، دوغ، عرقیات سنتی و شربتهای خانگی کم شیرین میتواند مانع تشنگی شما در طول روز شود.
- از مصرف غذاهای پرچرب و پرنمک در وعده غذایی شام خودداری کنید.
- نوشیدنیهای شیرین مانند انواع نوشابههای گازدار ماءالشعیر آبمیوههای صنعتی و شربتها برای سلامتی مضر بوده و مصرف آن در ایام شیوع کرونا و بخصوص در ماه مبارک رمضان توصیه نمیشود.
انتهای پیام/4145
انتهای پیام/