صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۰:۲۷ - ۱۲ ارديبهشت ۱۳۹۹
موج اخراج از کار و بحران اقتصادی در آمریکا؛

۳۰ میلیون نفر درخواست حقوق بیکاری کرده‌اند

اقتصاد آمریکا در حالی که با شدیدترین بحران طی ۹۰ سال گذشته روبرو است و درخواست دریافت حقوق بیکاری به ۳۰ میلیون و ۳۰۰ هزار نفر رسید.
کد خبر : 486794

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری آنا، اقتصاد آمریکا در حالی که با شدیدترین بحران طی ۹۰ سال گذشته روبرو است هفته گذشته شاهد ثبت‌نام بیش از سه میلیون و ۸۰۰ هزار نفر دیگر برای دریافت حقوق بیکاری بود.


به این ترتیب شمار افرادی که طی شش هفته گذشته و از زمان آغاز محدودیت‌ها برای جلوگیری از شیوع ویروس جدید کرونا در ایالات‌متحده درخواست دریافت حقوق بیکاری کرده‌اند به ۳۰ میلیون و ۳۰۰ هزار نفر رسید. این رقم بیشتر از مجموع جمعیت دو کلان‌شهر نیویورک و شیکاگو است.


آمارها نشان می‌دهد که هم اکنون از یک‌ششم نیروی کار در آمریکا بیکار شده است. اقتصاددان‌ها اکنون پیش‌بینی می‌کنند که نرخ بیکاری ماه آوریل در ایالات‌متحده ممکن است به ۲۰ درصد برسد. این رقم از زمان رکود بزرگ اقتصادی در دهه ۱۹۲۰ و ۱۹۳۰ میلادی بی‌سابقه محسوب می‌شود.


نرخ بیکاری در آمریکا در اوج رکود بزرگ اقتصادی در سال ۱۹۳۳ به ۲۵ درصد رسید.


از سوی دیگر دولت فدرال ایالات‌متحده تخمین می‌زند که اقتصاد این کشور در سه ماهه اول سال جاری ۴.۸ درصد کوچک شده است. این رقم از زمان بحران اقتصادی سال ۲۰۰۸ میلادی تاکنون بی‌سابقه محسوب می‌شود. این در حالی است که پیش‌بینی می‌شود که اقتصاد آمریکا در سه ماهه دوم سال جاری تا ۴۰ درصد کوچک شود. رقمی که از زمان ثبت آمار رشد اقتصادی پس از جنگ جهانی دوم تاکنون بی‌سابقه خواهد بود.


فعالیت بسیاری از کسب‌وکارها در آمریکا به دلیل محدودیت‌های اجرا شده برای جلوگیری از شیوع بیماری همه‌گیر «کووید ۱۹» متوقف شده است. کارفرماها نیز برای جلوگیری از ضرر مالی دست به اخراج نیروی کار خود زده‌اند.


هرچند فرمانداران برخی از ایالت‌های آمریکا تصمیم به لغو محدودیت‌های اجرا شده گرفته‌اند اما نظرسنجی‌ها نشان می‌دهد که بسیاری از شهروندان همچنان به دلیل شیوع نوع جدید ویروس کرونا حاضر به از سرگیری برخی فعالیت‌ها مانند حضور در مراکز خرید، سفر کردن و موارد مشابه دیگر نیستند. این امر به این معنی است که وضعیت بسیاری از کسب‌وکارها مانند رستوران‌ها، هتل‌ها و مراکز خرید طی ماه‌های آینده به حالت عادی باز نخواهد گشت. به این ترتیب کارفرماها قادر به استخدام مجدد افرادی که اخراج کرده‌اند نخواهند بود.


انتهای پیام/4129/


انتهای پیام/

برچسب ها: کرونا آمریکا
ارسال نظر