تشکیل فراکسیون تخصصی محیط زیست در مجلس یازدهم/ آسیبهای جدی به منابع طبیعی کشور وارد شده است
سمیه رفیعی در گفتگو با خبرنگار گروه سیاسی خبرگزاری آنا، با اشاره به تشکیل فراکسیونهای جدید در مجلس یازدهم توسط منتخبان، اظهار کرد: «فراکسیون محیط زیست و منابع طبیعی منتخبان مجلس یازدهم تشکیل میشود».
وی با تأکید بر اینکه برای ما مسئله محیط زیست و حفظ منابع طبیعی، مسئله تجملاتی و درجه دوم نیست، گفت: «بی شک منابع طبیعی و محیط زیست غنی و مطلوب یکی از مهمترین بسترهای تحقق گام دوم انقلاب اسلامی بوده و از مولفههای حکمرانی موفق به شمار میرود».
منتخب مردم تهران، ری و شمیرانات در مجلس یازدهم با اشاره به اینکه طبق اصل 50 قانون اساسی حیات رو به رشد نسل امروز و فردا با داشتن محیط زیست مطلوب محقق میشود، اضافه کرد: حفاظت و حمایت از منابع طبیعی که سرمایه ملی-اجتماعی محسوب میشود، باید بهدرستی جایگاه خود را در مختصات حکمرانی مطلوب و الگوهای تمدنی آتی خصوصاً تمدن نوین اسلامی بازیابی کرده و به درستی مورد بهره برداری پایدار قرار بگیرد».
وی ادامه داد: «در حال حاضر محیط زیست و منابع طبیعی یکی از مهمترین ارکان اساسی قدرت ملی کشورها است و در ساختار و نظام حکومتی هر کشوری بیانگر پیشرفت آن کشور بوده و همواره مورد توجه بیشتر ملتها و دولتها قرار میگیرد».
رفیعی با بیان اینکه هرگونه تخریب جبرانناپذیر محیط زیست در قانون اساسی ایران ممنوع است و آن را مشمول حقوق عامه دانسته و نسبت به موضوعات متعدد پیرامون حفاظت محیط زیست تأکید دارد، عنوان کرد: «اما علیرغم وجود قوانین بالادستی محکم و تأکیدات مهم مقام معظم رهبری برای حفاظت و صیانت از سرمایههای طبیعی، متأسفانه در سالیان گذشته، شاهد غفلتهای مختلفی در این حوزه بودهایم که آسیبهای جدی آن را علاوه بر دولت، مردم نیز احساس کردهاند».
وی تأکید کرد: در این مسیر با نصبالعین قرار دادن تأکیدات مقام معظم رهبری و سیاستهای کلی محیط زیست و با تکیه بر توان تمدن سازان گام دوم انقلاب اسلامی و تجربیات کارآزمودگان متعهد گذشته طی تشکیل فراکسیون تخصصی محیط زیست، سعی میکنیم ضمن تشخیص درست مسائل آینده کشور و پرهیز از هر نوع عملکرد سلیقهای کار را پیش ببریم».
انتهای پیام/4082/پ
انتهای پیام/