صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۶:۳۷ - ۱۰ ارديبهشت ۱۳۹۹

نیاز صنایع کشور به پوشش‌های حرارتی پاسخ داده شد

یکی از نیازهای صنایع فعال کشور، تأمین سیستم‌های پوشش‌دهی حرارتی با کیفیت جهانی و قیمت مناسب است.
کد خبر : 486561

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از معاونت علم و فناوری ریاست جمهوری، یک شرکت دانش‌بنیان با بهره‌گیری از متخصصان خبره ایرانی به حوزه تولید پوشش های حرارتی ورود کرد. این شرکت با ارائه خدمات مختلف به صنایع کشور توانست جایگاه خود را در بازار تضمین کند. این دانش‌بنیان صنعتی نماینده انحصاری شرکت جی تی وی آلمان در خاورمیانه برای فروش ماشین‌آلات، تجهیزات و مواد مصرفی است. شرکت جی تی وی از پیشگامان صنعت سیستم های پوشش‌دهی حرارتی است که به صورت بین‌المللی به تولید و توسعه این گونه ماشین‌آلات مشغول به فعالیت است.


به گفته رضا سلطانی، مدیر عامل این شرکت دانش‌بنیان، این شرکت با مرکز تکنولوژی پوشش‌‌های پیشرفته (در کانادا) و شرکت جی تی وی (در آلمان) در زمینه تحقیقات و کاربرد پوشش‌های حرارتی برای مشتریان خود همکاری نزدیک دارد و کلیه امکانات شرکت های مذکور برای انجام پروژه‌های تحقیقاتی و صنعتی در دسترس پارس پلاسما است.


این شرکت با دانش فنی و تجارب خود در کنار پشتیبانی فنی شرکتی دیگر و تجهیزات مدرن و متعدد مرکز فناوری‌های پوشش‌های پیشرفته، از معدود شرکت‌های موجود در منطقه است که قادر به پاسخگویی به نیاز پوشش های حرارتی صنایع کشور است.


سلطانی‌ گفت: هدف این شرکت، ارائه خدمات مناسب به صنایع در مواردی همچون خوردگی در دمای بالا، سایش در شرایط سخت و همچنین پوشش‌های سرامیکی برای حفاظت در دماهای بسیار بالا و یا عایق سازی الکتریکی قطعات توسط این پوشش‌های سرامیکی است.


سلطانی در پاسخ به این سوال که آیا خدمات و محصولات شما به کاهش ارزبری از کشور هم کمکی کرده است یا خیر؟ بیان می‌کند: یکی از قراردادهای ما با فولاد مبارکه اصفهان در زمینه پوشش دهی و تعمیر قالب‌های مسی تولید اسلب فولاد به روش ریخته گری است.


وی ادامه داد: این کار اجازه استفاده مجدد از هر قالب را به تعداد  سه بار افزایش می دهد که هزینه خرید قالب نو از خارج کشور را کاهش می‌دهد. هزینه خرید هر یک از این قالب‌ها چندین هزار یورو است و شرکت ما در سال حدود 100 دست از این قالب‌ها را پوشش دهی می کند.


مدیر عامل این شرکت دانش بنیان درباره تعداد کارمندانش‌ افزود: با توجه به این‌که همه سیستم‌های ما اتوماتیک و روباتیک هستند تنها 10 کارمند داریم که به صنایع خدمت رسانی می کنند.


بنا به گفته سلطانی، این شرکت از تسهیلات مالی صندوق نوآوری و شکوفایی و معافیت های گمرکی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری استفاده کرده است.


این فعال دانش بنیانی با اشاره به نوع فعالیت های این شرکت، می‌گوید: با توجه به این که فعالیت‌های ما ماهیتی خدماتی کارگاهی دارد چندان به صادرات خدماتمان فکر نکرده‌ایم.


انتهای پیام/4144/پ


انتهای پیام/

ارسال نظر