صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۵:۰۰ - ۱۰ ارديبهشت ۱۳۹۹
توسط محققان صورت می‌گیرد؛

ساخت ابزاری برای از بین بردن ویروس‌ها و باکتری‌ها

محققان دانشگاه واشنگتن درحال کار روی گجتی شبیه به چراغ‌قوه هستند که ویروس‌ها و باکتری‌های موجود روی سطوح را از بین می‌برد.
کد خبر : 486453

به گزارش خبرنگار حوزه علم، فناوری و دانش‌بنیان گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از جیک‌وایر، محققان دانشگاه واشنگتن درحال‌توسعه یك ابزار «شبیه به چراغ‌قوه» هستند كه می‌توانند از چندین منبع الکترومغناطیسی، از جمله فرابنفش و مادون‌قرمز استفاده كنند تا ویروس‌ها و باکتری‌ها را روی سطوح نابود كنند.


این گجت مناطق موردنظر را در معرض طیف گسترده‌ای از منابع تابش الکترومغناطیسی چند طیفی قرار داده، و ویروس‌ها و باکتری‌ها را از بین می‌برد.


این پروژه به‌سرعت در حال پیشرفت است اما هنوز باید کارهای زیادی انجام شود تا چنین وسیله‌ای بتواند تجاری‌سازی شده به کاربرد گسترده‌ای برسد. محققان قصد دارند پس از آزمایش این گجت، برای تعیین اثربخشی، آن را توسط یک استارت‌آپ تجاری‌سازی کنند.


جون لیو استاد دانشگاه واشنگتن گفت: بسیاری از سطوح مانند لباس، مبل، مقالات، مواد متخلخل، پارچه‌ها، ظروف غذا و مواد غذایی، برای ضدعفونی کردن با مواد شیمیایی مناسب نیستند. اما درعوض نور پرتو فرابنفش (UV) یک روش ضدعفونی‌کننده مؤثر بوده، و لامپ‌های UV ازنظر تجاری در دسترس هستند.


همچنین می‌توان این فناوری را با استفاده از یک دستگاه بزرگ‌تر، برای فضاهای عمومی نیز استفاده کرد.


محققان به دنبال انجام وظیفه خود برای نبرد با ویروس COVID-19 و شیوع بیماری‌های آتی هستند. این محصول نتیجه‌ای از تلاش‌های مداوم گروهی از محققان دانشگاه واشنگتن در استفاده از باتری‌های لیتیومی قدرتمند برای کاربردهای جدید در ذخیره انرژی و مراقبت‌های بهداشت و درمان است.


درحالی‌که دولت‌ها بازگشت به حالت عادی جوامع را شروع کرده‌اند، دانشمندان نیز در سراسر جهان برای جلوگیری از شیوع COVID-19 روی نوآوری‌ها کار می‌کنند.


نور فرابنفش مدت‌هاست که توسط متخصصان پزشکی به‌عنوان ضدعفونی‌کننده سطوح مورداستفاده قرار می‌گیرد اما این یک درمان یا روش مؤثر برای ویروس کرونا نیست.


انتهای پیام/4112/


انتهای پیام/

ارسال نظر