صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۴:۲۹ - ۰۸ ارديبهشت ۱۳۹۹
معاون نظارت بر اماکن عمومی فاتب تشریح کرد؛

آخرین تمهیدات پلیس برای اصناف پایتخت در ماه مبارک رمضان

معاون نظارت بر اماکن عمومی پلیس پایتخت به تشریح تمهیدات پلیس برای اصناف پایتخت در ماه مبارک رمضان پرداخت.
کد خبر : 486027

نادر مرادی در گفتگو با خبرنگار انتظامی گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، در تشریح  تمهیدات پلیس برای اصناف پایتخت در ماه مبارک رمضان گفت: با توجه به اجرای طرح فاصله گذاری هوشمند اجتماعی و رعایت حرمت ماه مبارک رمضان، هر گونه سرو غذای سرد يا گرم در پارك ها، تفرجگاه ها، معابر عمومی و مقابل واحدهای صنفی اكيداً ممنوع است و هیچکس نباید بر خلاف این دستورات عمل کند.


وی افزود: شهروندان باید در معابر عمومی، داخل واحدهای صنفی و وسایل نقلیه از تظاهر به روزه خواری امتناع کنند.


معاون نظارت بر اماکن عمومی پلیس پایتخت به رعایت نکات بهداشتی و ضدعفونی واحد های صنفی وسایل نقلیه عمومی توسط متصدیان صنوف و رانندگان خودرو ها تاکید و تصریح کرد: برابر مصوبه ستاد ملی مقابله با بیماری کرونا، فعالیت کسب و کارهای پُر ريسك و پُر خطر از قبیل مراکز اقامتی و پذیرایی (به جز مراکز تهیه غذای بیرون بر) تا اطلاع بعدی ممنوع بوده و در صورت عدم رعایت دستورالعمل ابلاغی از فعالیت واحد صنفی متخلف جلوگیری به عمل خواهد آمد.


مرادی تصریح کرد: در صورت اتخاذ تصمیم جدید از سوی ستاد ملي مبارزه با بيماري كرونا مبنی بر مجاز بودن و شروع به فعالیت مراکز پذیرایی از قبیل: رستوران، اغذیه فروشی، فست فود، آبمیوه و بستنی و ... (ارائه خدمات به صورت حقيقي و مجازي)، فعاليت اماکن یاد شده با رعايت اصول بهداشتي و استتار مكان در ساعات روزه داري (از اذان صبح تا اذان مغرب)، صرفاً برای عرضه غذاي سرد و به صورت بيرون بر و عرضه غذاي گرم از يك ساعت قبل از اذان مغرب (افطار) تا اذان صبح مجاز است و در صورت مشاهده هر گونه تخلف، برابر مقررات و ضوابط با متخلفان رفتار خواهد شد.


این مقام انتظامی بیان کرد: مسئولیت عدم رعایت مصوبات ابلاغي ستاد ملي مبارزه با بيماري كرونا و ديگر موارد یاد شده متوجه صاحبان و متصدیان اماکن عمومی و صنوف متخلف و مراجع صدور مجوز مربوطه است.


انتهای پیام/4148


انتهای پیام/

ارسال نظر