صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۲۱:۲۹ - ۰۷ ارديبهشت ۱۳۹۹
سرپرست حجاج ایرانی:

شیوه آموزش زائران باید متحول شود

سرپرست حجاج ایرانی درحاشیه بازدید ازمدیریت آموزش معاونت فرهنگی بعثه مقام معظم رهبری در قم با تأکید براستفاده بیشتر از ابزارها و شیوه‌های مختلف آموزشی در این مدیریت، تحول در این بخش را بسیار مهم برشمرد.
کد خبر : 485854

به گزارش گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری آنا از پایگاه اطلاع‌رسانی حج، در آستانه آغاز آموزش‌های غیرحضوری و مجازی زائران حج تمتع 99، حجت‌الاسلام‌والمسلمین سید عبدالفتاح نواب سرپرست حجاج ایرانی با حضور در مدیریت آموزش نمایندگی ولی‌فقیه در امور حج و زیارت از بخش‌های مختلف مدیریت آموزش بازدید کرد و در جریان فعالیت‌ها و برنامه‌های این مدیریت قرار گرفت.


در این بازدید که حجج‌الاسلام سید حسین رکن‌الدینی معاون فرهنگی و محمدعلی اخویان مدیرآموزش بعثه مقام معظم رهبری، سرپرست حجاج ایرانی را همراهی می‌کردند، مسئولان واحدهای مختلف آموزش بعثه از فعالیت‌های هر بخش و خدماتی که به زائران و کارگزاران فرهنگی در حج، عمره و عتبات عالیات ارائه می‌شود، گزارشی ارائه کردند.


درادامه این بازدید حجت‌الاسلام والمسلمین نواب، در نشستی با کارکنان مدیریت آموزش بعثه برخی نکات مهم در امر آموزش را یادآور شد و گفت: معاونت فرهنگی ستون فقرات امور فرهنگی حج و زیارت به شمار می‌آید و باید برنامه‌ریزی و اجرای آموزش‌های زائران و روحانیان کاروان‌های حج، عمره و عتبات از طریق این معاونت پیگیری شود.


وی بابیان اینکه آموزش رکن اصلی و اساسی در هر برنامه به شمار می‌آید، افزود: اگر آموزش زائران به‌درستی و دقیق انجام شود، سایر بخش‌ها هم تحت تأثیر آموزش قرار خواهند گرفت و شاهد نتایج خوبی در سایر امور زائران خواهیم بود. 


وی ادامه داد: اگرخدای‌ نکرده در آموزش‌ زائران کم‌کاری و یا سهل‌انگاری شود، این عزیزان در سفرهای زیارتی لطمه خواهند دید.


نماینده ولی‌فقیه در امور حج و زیارت تصریح کرد: تلاش کنید آموزش‌ زائران ازنظر کمی و کیفی بر اساس نیازهای واقعی به خوبی انجام شود، اگر در آموزش‌ کوتاهی شود، در حقیقت بخشی از حقوق  زائر تضییع شده است؛ زیرا بسیاری از زائران تنها در طول عمرشان یک‌بار توفیق می‌یابند که به سفر زیارتی حج، عمره و یا عتبات اعزام شوند.


وی با تأکید براینکه آموزش زائران باید جدی گرفته شود، گفت: سطح علمی و دانش آموزش‌دهندگان به زائران هرسال باید ارتقا یابد و از سوی دیگر نیازهای زائران به‌خوبی شناسایی و متناسب با آن برنامه‌ریزی صورت گیرد.


سرپرست حجاج ایرانی خاطرنشان کرد: اگر امروز برای آموزش روحانیان و یا زائران هزینه‌ای صورت می گیرد درحقیقت این هزینه سرمایه‌گذاری برای آینده جامعه است، بنابراین تنوع در برنامه‌های آموزشی را بیشتر مورد توجه قرار دهید و فعالانه کار کنید و از دانش و شیوه‌های روز بهره بگیرید.


وی روایتگری را یکی از شیوه‌های موفق درعرصه آموزش به زائران برشمرد و از مدیران آموزش بعثه مقام معظم رهبری خواست با بهره گرفتن از دیگر شیوه‌های آموزشی در ارائه مطالب به زائران، در مسیر شکوفایی بیشتر این مدیریت گام بردارند.


حجت‌الاسلام و المسلمین نواب با تاکید برلزوم توجه بیشتر به افراد آسیب‌پذیر در بحث آموزش زائران، تصریح کرد:  درگذشته در بخش آموزش زحمات فراوانی کشیده شده و اکنون امر آموزش نیاز به تحول جدی دارد.


برپایه این گزارش، پیش از سخنان نماینده ولی‌فقیه در امور حج و زیارت، معاون فرهنگی و مدیر آموزش بعثه مقام معظم رهبری، درباره اقدامات صورت گرفته در این معاونت در خصوص حج 99 و مشکلات موجود و راه‌های رفع آن گزارش دادند.


انتهای پیام/4127


انتهای پیام/

ارسال نظر