صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۷:۳۸ - ۰۷ ارديبهشت ۱۳۹۹
خلیلزاد:

رمضان فرصت مناسبی برای تفاهم بر منافع ملی «غنی» و «عبدالله» است

نماینده ویژه آمریکا برای صلح افغانستان گفته که ماه رمضان به رهبران افغان، رئیس‌جمهور غنی و عبدالله عبدالله، فرصتی را فراهم می‌کند تا منافع کشور را بر منافع شخصی‌شان ارجحیت دهند.
کد خبر : 485832

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری آنا، زلمی خلیلزاد، نماینده ویژه آمریکا برای صلح افغانستان گفته که "ماه رمضان به رهبران افغان، رئیس‌جمهور غنی و عبدالله عبدالله، فرصتی را فراهم می‌کند تا منافع کشور را بر منافع شخصی‌شان ارجحیت دهند."


او در یک‌رشته توییت‌ نوشته "این ایام فرصت درون اندیشی و فکر کردن درباره دیگران را فراهم می‌کند که یک نعمت است."


آقای خلیلزاد افزوده که سلامتی افغان‌ها و کشورشان به این بستگی دارد که "تمامی طرف‌ها انرژی خود برای مبارزه با بیماری کووید-۱۹ صرف کنند که دشمن مشترک همه است."


او همچنین گفته که رمضان به گروه طالبان فرصت می‌دهد "با پذیرش آتش‌بس برای امور انسانی، تا پایان بحران بهداشتی، خشونت را کاهش داده و عملیات تهاجمی نظامی را توقف دهند."


آقای خلیلزاد از دو طرف خواسته که "رهایی زندانیان را سرعت دهند. مبارزه با بیماری کوید-۱۹ و رفتن به مذاکرات بین الافغانی و روند صلح را فوریت دهند."


آقای خلیلزاد روز گذشته نیز موافقت‌نامه صلح آمریکا با طالبان را فرصت تاریخی برای افغانستان دانسته و گفته بود که آمریکا و متحدانش، در حقیقت جامعه جهانی از رهبران افغان می‌خواهند که کشور و مردمش را در اولویت قرار دهند.


بعد از اعلام نتایج انتخابات ریاست‌جمهوری افغانستان توسط کمیسیون انتخابات، عبدالله عبدالله، رئیس اجرایی پیشین حکومت وحدت ملی این نتایج را نپذیرفت و هم‌زمان با محمد اشرف غنی مراسم تحلیف ریاست جمهوری برگزار کرد و خود را "رئیس‌جمهور دولت همه‌شمول" ‌نامید.


با افزایش تنش‌ها حامد کرزی، رئیس‌جمهور پیشین و عبد رب الرسول سیاف، از رهبران جهادی به میانجیگری پرداختند که این تلاش آنان نیز تاکنون نتیجه نداده است. بحران سیاسی افغانستان همچنان ناحل شده باقی‌مانده است.


انتهای پیام/4129/


انتهای پیام/

ارسال نظر