صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش و دانش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۶:۵۱ - ۰۷ ارديبهشت ۱۳۹۹
تربتی‌نژاد در گفتگو با آنا:

دولت با ورود خود مانع ضرر تولیدکنندگان مرغ گوشتی شود/ باید سیستم‌های صادرات مرغ را پایدار کنیم

عضو کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی گفت: مرکز پشتیبانی وزارت جهاد باید مرغ‌های پرورش یافته را با قیمت مناسب از تولید کنندگان خریداری و نگهداری کند تا در صورت نیاز به بازار عرضه شود.
کد خبر : 485822

نورمحمد تربتی‌نژاد در گفتگو با خبرنگار حوزه مجلس گروه سیاسی خبرگزاری آنا، با اشاره مشکلات ناشی از تفاوت قیمت تولید و فروش مرغ که منجر به معدوم شدن طیور می‌شود، اظهار کرد: قیمت مرغ در بازار افت پیدا کرده و برای تولید کنندگان نگهدای این مرغ‌ها و جوجه‌ها مقرون به صرفه نیست.


وی افزود: با توجه به هزینه‌های نگهداری برای پرورش دهندگان مقدور نیست که بیشتر از 6 هفته این مرغ‌ها را نگهداری کنند، بنابراین مرکز پشتیبانی وزارت جهاد باید این مرغ‌های پرورش یافته را با قیمت مناسب از تولید کنندگان خریداری و نگهداری کند تا در صورت نیاز به بازار عرضه شود.


عضو کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی با اشاره به قرار گرفتن در ماه مبارک رمضان و شرایط شیوع بیماری کرونا در کشور گفت: اکنون که فعالیتهای مؤمنانه در کشور شکل گرفته تولید کنندگان می‌توانند این مرغ‌ها را با قیمت مناسب‌تر در اختیار گروه‌های جهادی قرار دهند تا به دست مصرف کنندگان نیازمند برسد.


 


تربتی نژاد خاطرنشان کرد: کمیسیون کشاورزی جلسات زیادی را برای کنترل نوسانات قیمت تولیدات دامی و کشاورزی با مسئولان دولت داشته و راهکارهایی را ارائه کردیم که یکی از آنها خرید تضمینی دولت و ذخیره سازی محصولات دامی است تا از این طریق تولید کنندگان دام و طیور هم خسارت نبینند.


وی تأکید کرد: راهکار دیگر پایدار کردن سیستم‌های صادراتی است که زمانی که تولیدات اینگونه افزایش یافت بتوانیم از آن را به خریداران خارجی بدهیم. 


انتهای پیام/4034/


انتهای پیام/

ارسال نظر