صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۷:۴۹ - ۰۹ ارديبهشت ۱۳۹۹

ساعت طلایی ورزش در ماه رمضان در ویکی آنا

با آگاهی از ساعات طلایی ورزش در ماه رمضان میتوانید مانند قبل به بهترین شکل تمریناتتان را ادامه دهید.
کد خبر : 485609

به گزارش گروه رسانه‌های دیگر خبرگزاری آنا، شاید بگویید ورزش در ماه رمضان آن هم با ۱۶ ساعت روزه‌داری و نخوردن آب  و غذا امکان پذیر نیست و یا ورزشکار با وجود کم‌آبی بدن چطور می‌تواند انرژی داشته باشد.
اما باید بدانید که ورزش در ماه رمضان با رعایت نکات تغذیه‌ای و انجام تمرینات ورزشی در بهترین ساعات، نه‌تنها آسیبی به فرد نمی‌رساند، بلکه برای سلامت بدن نیز بسیار مفید بوده و حتی باعث کاهش وزن و لاغری نیز می‌شود.


بررسی زمان‌های مختلف برای انجام ورزش در ماه رمضان


ورزش‌کردن پیش از سحر
بدون‌ِشک بهترین زمان برای تمرین‌ کردن در ماه رمضان، دقیقاً قبل از خوردنِ سحری است. بهتر است که مقدار زیادی آب بنوشید و نیم ساعت بعد، ورزش کنید.
دقت داشته باشید که تمریناتی که در این محدوده زمانی انجام می‌دهید، باید شدت کم یا متوسط داشته باشند تا دچار تحلیل عضلانی نشوید.


ورزش‌کردن بعد از نماز صبح
یک زمان پیشنهادی و مناسب دیگر برای ورزش‌کردن، بعد از نماز صبح است. این‌بار بعد از نماز صبح می‌توانید تمرینات متوسط تا شدید را انجام دهید.


ورزش‌کردن بعد از افطار
سومین گزینه زمانی، برای انجام تمرینات ورزشی یک ساعت بعد از افطار است. این تمرین می‌تواند شامل حرکات سنگین باشد؛ اما دقت داشته باشید که در هنگام افطار وعده‌ای سبک میل کنید تا موقع تمرین اذیت نشوید.
کل زمان تمرینات نباید کمتر از ۳۰ دقیقه باشد و بیشتر از ۶۰ دقیقه طول بکشد؛ همچنین حتماً تمرینات هوازی را به دو بار در هفته محدود کنید.


نتیجه گیری
توصیه می‌شود زمانی که بیشترین میزان انرژی را دارید برای انجام تمرینات انتخاب کنید، منتها به یاد داشته باشید بلافاصله پس از خوردن غذا نباید تمرین انجام داد. افراد عادی و بیماران که شدت تمرین‌هایشان سبک است، می‌توانند تمرینات خود را صبح انجام دهند.
افراد ورزشکار که تمرینات سنگین‌تری دارند بهتر است یک تا سه ساعت پس از افطار تمرین کنند. در کل، بهترین زمان انجام تمرینات یک تا سه ساعت پس از افطار است. در صورتی که مجبور به فعالیت قبل از افطار بودید، باید تمرین با افطار حداقل یک تا دو ساعت فاصله داشته باشد. برای جلوگیری از کاهش فشار خون، سرگیجه، سردرد و تهوع که در شرایط بی‌غذایی پس از تمرین به وجود می‌آید لازم است فعالیت با شدت سبک و متوسط انجام دهید و برای انجام مسابقات مهم در ماه رمضان با متخصص تغذیه مشورت کنید.


نکات مهم



  • از ورزش‌های سنگین مثل شنا، دویدن، وزنه‌زدن نیز به شدت دوری کنید و ورزش‌های سبک مثل شنا، پیلاتس، دوچرخه‌سواری و حرکات کششی را جایگزین کرده و در ماه رمضان دنبال کنید.

  • روزه‌داران پس از افطار از خوردن غذاهای چرب و شیرین پرهیز کرده و مایعات زیادی بنوشند، همچنین لازم است قبل از ورزش 2 لیوان آب خورده و هنگام ورزش نیز آب مصرف کنند تا آب بدن آنها حفظ شود. توصیه می‌شود افراد ورزشکار و عادی از افطار تا سحر مایعات، میوه‌ها و سبزیجات مصرف کنند تا آب بدن آنها حفظ شود.

  • جدا از این‌که چه زمانی تمرین را شروع کرده‌اید، هرگاه که احساسِ سرگیجه یا ضعف داشتید، به‌سرعت تمرین را متوقف کرده و استراحت کنید.

  •  فراموش نکنید که در این ماه شما نهایتاً باید با هدف نگهداری بافت عضلات و آمادگی بدنی‌تان تمرین کنید و نه عضله‌سازی و رشد.


انتهای پیام/


انتهای پیام/

ارسال نظر