صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۳:۵۴ - ۰۶ ارديبهشت ۱۳۹۹
ربیعی:

شاید دولت در برخی تصمیم‌های کرونایی تجدیدنظر کند

سخنگوی دولت با اشاره به اینکه مدیریت کرونا به معنای مهار آن نیست و رفتار بهداشتی  را نباید کاهش دهیم زیرا دچار مشکل می‌شویم، گفت: البته دولت ممکن است در برخی تصمیمات تجدید نظر کند.
کد خبر : 485461

‌به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری آنا، علی ربیعی در نشست خبری درباره وضعیت تعطیلی‌ها کرونایی اظهار کرد: در صورت تداوم تعطیلی ها امکان ریزش های شغلی وجود داشت و با تعطیلی دراز مدت، امکان برگشت به بازار کار از دست می رفت و با سختی زیادی رو به رو می‌شدیم و شاغلان به سمت بیکاری می‌رفتند و نگرانی‌ها بیشتر می‌شد.


وی گفت: در اولین گام تلاش مان بازگشایی مشاغل کم ریسک بود و این تصمیم درستی بود، چون افراد بیکار رو به افزایش می‌رفت. مقرر شد تمام کارخانه های تولیدی با پروتکل بهداشتی کار خود را ادامه بدهند. از ورود افراد بیمار به کارخانه ها با غربالگری جلوگیری می‌شود. دولت هم نگران کارگران  غیر رسمی است. فکر می کنیم بخشی از کارگران غیر رسمی در بازگشایی مرحله اول به کار باز خواهند شد با ایجاد طرح فاصله گذاری هوشمند این ها به کار خود باز می‌گردند و وزرات کار مسئول شده است تا این دسته از افراد را شناسایی کند و در چتر حمایت دولت قرار دهد.


سخنگوی دولت ادامه داد: سه میلیون نفر در مرحله اول افرادی بودند که در بانکها سابقه بیمه‌ای نداشتند و با مساعدت دولت و نهادهای عمومی مثل بنیاد مستضعفان، پیک  موتوری‌ها و دست فروش‌ها شناسایی شدند و بسته‌های حمایتی برای آن ها صورت گرفت. فکر می کنیم برگشتن به مشاغل از دست رفته  با طرح فاصله گذاری هوشمند ایجاد می شود.


وی تصریح کرد: جهش در مشاغل فناورانه و مشاغل اینترنتی را وزارت ارتباطات پیگیری کرده و خریدهای با واسطه، جای خرید های مستقیم را گرفته است. از دوم فروردین ستاد جهش تولید در سازمان برنامه و بودجه شکل گرفته است.


ربیعی افزود: روزانه گزارشات را از دستگاه های ذیربط دریافت می‌کنیم و بر اساس آخرین گزارش ها که  دریافت شد از لحاظ تعداد فوتی و بستری در مرحله مدیریت شده هستیم. تعداد بستری و فوتی ها در برخی استان ها به نصف رسیده است  ولی این نکته حایز اهمیت است که هنوز بیماری به طور قابل توجهی در کشور وجود دارد.


وی تأکید کرد: مدیریت کرونا به معنای مهار آن نیست. رفتار بهداشتی  را نباید کاهش دهیم زیرا دچار مشکل می شویم. مردم رعایت بهداشت فردی و عمومی و رعایت پروتکل های خانگی را داشته باشند و از ماسک استفاده  کنند و به دولت کمک کنند تا این کنترل نسبی تداوم یابد؛ البته ممکن است در برخی تصمیمات تجدید نظر کنیم.


دستیار ویژه اجتماعی رئیس جمهور درباره تهدیدهای ترامپ هم گفت: انتظاری جز تکرار لفاظی های بی فایده از ترامپ نداریم. ایران از افزایش تنش در خلیج فارس استقبال نمی کند و تلاش خود را برای امنیت به کار می گیرد.


وی اضافه کرد: ما و کشور های منطقه متضرر ناامنی در خلیج فارس هستیم و کسی که سود می برد، آمریکا است. با توجه به شرایط داخلی امریکا و  کاهش قیمت نفت او از ناامنی ها سود می برد. 


ربیعی عنوان کرد: الات متحده اگر دست به ماجرا آفرینی بزند مسئولیت هر حادثه بر عهده خود امریکا است. به هیچ عنوان دنبال تنش نیستم هر اقدامی ایران انجام داده  در آب های سر زمینی خودش بوده است.


وی خاطرنشان کرد: پیام های متعدد برای امنیت به سران کشور های مختلف دادیم. ماه رمضان ماه صلح است می توانیم پیمان های امنیت و مبارزه با کرونا را با هم مرور کنیم تا منطقه ای عاری از خشونت داشته باشیم. اما ایران پاسخ های لازم را به متجاوزین خواهد داد.


به روزرسانی می شود...


انتهای پیام/

ارسال نظر