صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۵:۰۱ - ۰۶ ارديبهشت ۱۳۹۹
در روزهای آغازین سال جهش تولید؛

2 محصول دانش‌بنیان دانشگاه آزاد اسلامی وارد بازار مصرف شد

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل از عرضه 2 محصول دانش‌بنیان این دانشگاه با نام رنگ‌های طبیعی خوراکی زرد و قرمز در روزهای آغازین سال جهش تولید به بازار مصرف خبر داد.
کد خبر : 485280

اسحاق رسولی در گفتگو با خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا درباره عرضه دو محصول دانش‌بنیان دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل اظهار کرد: «این دانشگاه به عنوان دانشگاهی مسئله‌گرا، کارآفرین و فناور موفق به عرضه دو محصول دانش‌بنیان و سلامت محور جدید در ابتدای سال جهش تولید شد.»


وی در تشریح مشخصات این محصولات از ارائه رنگ‌های طبیعی خوراکی زرد و قرمز به بازار خبر داد و گفت: «هدف از تولید این دو محصول دانش‌بنیان که از رنگ طبیعی، ماده مؤثره و کیفیت بالای رنگ بهره می‌برد، کاهش واردات و پیشگیری از مصرف رنگ‌های خوراکی شیمیایی است.»                                                


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل با بیان اینکه این محصولات از طرف مرکز تحقیقات گیاهان دارویی و مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه با نام تجاری درخشان ارائه می‌شود، مجری این پروژه را «دکتر محمد خدادادی‌ مقدم» از اعضای هیئت علمی گروه شیمی و رئیس مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل عنوان کرد.


رسولی با بیان اینکه تحقیقات رنگ‌های خوراکی طبیعی سبز و آبی نیز در مرکز تحقیقاتی واحد اردبیل در جریان است، در تشریح فرآیند تولید دو محصول دانش‌بنیان به آنا گفت: ایده تولید رنگ‌های خوراکی طبیعی از یک سال پیش در مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل به پیشنهاد بنده ارائه و اجرای آن توسط «دکتر خدادادی» آغاز شد.


رنگ‌‌های طبیعی از چه موادی هستند؟


وی ادامه داد: «پس از پرورش ایده و انجام کارهای تحقیقاتی، واحدهای فناور در مرکز رشد دانشگاه مستقر شدند. رنگ طبیعی زرد از زردچوبه (حاوی کورکومین) که ضد سرطان و ضد ویروس بوده و رنگ قرمز از چغندر قند استحصال شده  است.»


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل با اعلام اینکه گواهی سیب سلامت و مجوزهای قانونی محصولات اخذ شده است، یادآور شد: «هر دو محصول با نام تجاری درخشان وارد مرحله تجاری و بازار شده است.»


به گفته رسولی، اکثر رنگ‌های مورد استفاده در مواد غذایی، شیمیایی و برای سلامتی بسیار مضر هستند. تولید رنگ‌های طبیعی در کشور نیز بسیار محدود بوده و به‌طور غالب وارداتی هستند.


انتهای پیام/4062/پ


انتهای پیام/

ارسال نظر