صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۱:۱۷ - ۰۴ ارديبهشت ۱۳۹۹

نظر متخصص بیماری‌های عفونی در مورد همزمانی حضور آنفلوآنزا و کرونا در زمستان امسال +فیلم

یک متخصص بیماری‌های عفونی گفت: همه باید توجه کنند که در زمستان امسال ما با دو بیماری آنفلوآنزا و کرونا به‌صورت هم‌زمان مواجه هستیم و امسال باید 4 برابر سال گذشته واکسن این بیماری تهیه شود.
کد خبر : 485100

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، مسعود مردانی متخصص بیماری‌های عفونی در یک برنامه زنده تلویزیونی گفت: همه باید توجه کنند که در زمستان امسال ما با دو بیماری آنفلوآنزا و کرونا به‌صورت هم‌زمان مواجه هستیم و اگر سال گذشته 2/5 میلیون واکسن این بیماری تهیه‌شده بود امسال باید چیزی در حدود 10 میلیون از واکسن این بیماری تهیه شود.


 وی افزود: این میزان واکسن برای پیشگیری از سردرگمی بیماران و پزشکان است تا با یک درمان نسبی بر روی بیماران تنفسی از تداخل بیماری‌های مشابه با کرونا اجتناب شود و بنابراین درصدد تهیه واکسن آنفلوانزا هستیم و خانم‌های باردار حتماً این واکسن را تهیه کنند.





این متخصص بیماری‌های عفونی با اعلام اینکه پیکر بیماران کرونایی ناقل ویروس خواهد بود، گفت: با از بین بردن عوامل بیماری‌زا از این عزیزان متوفی، بدون شستشو و بجا آوردن آئین‌های دینی دفن می‌شوند و فقط داخل قبر آن‌ها، آهک ریخته می‌شود.


او در پاسخ به این سؤال که آیا کشیدن سیگار، قلیان و معتادان از بیماری کرونا پیشگیری می‌کند؟ گفت: این موارد مجاری تنفسی را مختل می‌کند و هیچ کمکی به درمان یا مقابله کرونا نمی‌کند.


او در پاسخ به سؤالی مبنی بر انتقال ویروس کرونا از حیوان به انسان، گفت: این ویروس مشترک بین انسان و حیوان بوده و گزارش انتقال آن از برخی حیوانات و پرندگان منتشر شده است.


دکتر مردانی ادامه داد: البته انتقال ویروس از راه مواد غذایی شایع نیست؛ اما ممکن است دست آلوده در تماس با میوه‌ها و سایر مواد خوراکی باعث آلودگی آن‌ها شود.


این پزشک متخصص به سؤال آیا فردی که بیماری کرونا گرفته و بهبود می‌یابد، احتمال دارد مجدداً مبتلا شود؟ گفت پاسخ سؤال سخت است اما در این مدت سه‌چهارماهه کسی که مبتلا شده دوباره مبتلا نشده اما معلوم نیست تا پایان عمر مبتلا نشود.


انتهای پیام/4145


انتهای پیام/

ارسال نظر