صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۷:۰۹ - ۰۱ ارديبهشت ۱۳۹۹
در مراسم معارفه معاون جدید شهردار تهران مطرح شد؛

سید مناف هاشمی: 1000 دستگاه اتوبوس جدید به ناوگان حمل ونقل عمومی اضافه می‌شود/ حجت: از مجموعه مدیریت شهری جدا خواهم شد

سید مناف هاشمی در مراسم معارفه خود به‌‌عنوان معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران گفت: تلاش می‌کنیم حداقل یک هزار دستگاه اتوبوس جدید و 100 دستگاه اتوبوس برقی به چرخه حمل و نقل عمومی پایتخت اضافه کنیم.
کد خبر : 484464

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا از معاونت حمل و نقل و ترافيک شهردارى تهران، مراسم تکریم و معارفه معاون حمل و نقل و ترافيک شهردارى پایتخت، امروز  (اول ارديبهشت) با حضور پيروز حناچى شهردار تهران، سردار محمدرضا مهماندار رئيس پليس راهور تهران بزرگ، محمد عليخانى رئيس كميسيون عمران و حمل و نقل شورای اسلامى شهر تهران و جمعى از مديران حوزه ترافيک در سالن كنفرانس ساختمان مرکزی شهردارى تهران برگزار شد.


سید مناف هاشمی در این جلسه با اشاره به دو مقوله‌ کنترل ترافیک و کاهش آلودگی هوا به‌عنوان دو مطالبه‌ اصلی شهروندان از مجموعه‌ی مدیریت شهری که در حکم شهردار تهران هم به آن تأکید شده است، گفت: رفع این دو معضل، محور اقدامات مجموعه حمل و نقل است. به عنوان مثال اکنون که در شرایط حساس کنونی و به دلیل جلوگیری از شیوع ویروس کرونا، طرح‌های ترافیکی اجرا نمی‌شود، به روایت پلیس راهور تهران بزرگ بیش از 70 درصد بار ترافیکی سطح شهر افزایش یافته است که نشان می‌دهد باید تصمیماتی در این حوزه گرفته شود که آرامش و آسایش، امنیت و ایمنی، ارتقای کیفیت زندگی و در نهایت کاهش آلودگی هوا و کنترل ترافیک را برای شهروندان به ارمغان آورد.


معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران با بیان این‌که طبق قوانین بالادستی، سهم حمل و نقل عمومی در جابه‌جایی مسافر باید به 75 درصد برسد، تصریح کرد: در حال حاضر ناوگان حمل و نقل عمومی پایتخت اعم از تاکسیرانی، اتوبوسرانی و شبکه ریلی حدود 51 درصد سهم جابه‌جایی شهروندان را پوشش می‌دهد.


هاشمی با تأکید بر این‌که لازمه‌ رسیدن به سهم 75 درصدی جابه‌جایی مسافران با حمل و نقل عمومی تأمین منابع مالی است، گفت: این‌که شهرداری تهران نتوانست توسعه ناوگان اتوبوسرانی و ناوگان ریلی را محقق کند، ریشه در کمبود منابع مالی دارد که نیازمند عزم جدی است و تنها در سایه‌ تعامل و هماهنگی با دولت، ناجا، وزارت کشور و سایر دستگاه‌ها و تعامل داخلی در مجموعه مدیریت شهری به اهداف مورد تأکید در حوزه‌ حمل و نقل و ترافیک دست خواهیم یافت.


معاون شهردار تهران با تأکید بر لزوم توسعه متوازن مُدهای حمل و نقلی در راستای اهداف طرح جامع، تصریح کرد: تکمیل و بهره‌برداری از ایستگاه‌های خطوط 6 و 7 مترو تهران در دستور کار مدیریت شهری است و همان‌طور که شهردار محترم تهران هم تأکید دارند، تلاش خواهیم کرد تا یکی از خطوط مذکور را با روش مشارکت بخش خصوصی، تکمیل و به بهره برداری برسانیم.


وی در ادامه به دغدغه شهردار تهران مبنی بر تأمین اتوبوس برای پایتخت اشاره کرد و گفت: تلاش خواهیم کرد حداقل یک هزار دستگاه اتوبوس جدید به چرخه حمل و نقل عمومی پایتخت اضافه کنیم. همچنین تأمین 100 دستگاه اتوبوس برقی نیز در شهر تهران در دستور کار است.


معاون شهردار تهران همچنین از تاکسیرانی به عنوان خانواده‌ بزرگ ناوگان حمل و نقل شهری  و یک سرمایه اجتماعی یاد کرد و گفت: اصلاح و نوسازی ناوگان تاکسیرانی یکی دیگر از اهداف این معاونت است.


هاشمی همچنین بر ضرورت تحقق شهر انسان‌محور با تأکید بر پیاده‌مداری و دوچرخه‌سواری و اظهار کرد: نگاه انسان‌محور در این دوره از مدیریت شهری، بیش از پیش در تصمیمات حوزه‌ حمل و نقل و ترافیک دیده می‌شود و از این رو توسعه مسیرهای دوچرخه‌سواری و توسعه زیرساخت‌های مورد نیاز شهر انسان‌محور از اهم وظایف این مجموعه است.


در ادامه  این جلسه يوسف حجت سرپرست پيشين معاونت حمل و نقل و ترافيک شهردارى تهران نيز در اين جلسه با اشاره به اقدامات صورت گرفته در سازمان و معاونت ترافيک در زمان تصدی خود از اختصاص ٤٠ ميليارد تومان براى بازسازى اتوبوس‌های تهران به علاوه ١٥٦ ميليارد تومان از محل صرفه‌جويى سوخت و رفع مشكل اعتبارات اوراق مشاركت نام برد و تصريح كرد: عملكرد پروژه‌هاى صورت گرفته در سال ٩٨ نسبت به سال ٩٧، دو برابر شده و سرفاصله‌ى ٣ دقيقه را در مترو پایتخت  تجربه كرديم.


سرپرست پيشين معاونت حمل و نقل و ترافيک شهردارى تهران با بيان اين‌كه امروز به شكلى توديع من از شهردارى تهران است و پس از ١٠ ماه مديرعاملى سازمان حمل و نقل و ترافيک و ٤ ماه سرپرستى معاونت حمل و نقل و ترافيک از مجموعه مديريت شهرى جدا خواهم شد، گفت: امروز براى من خاتمه ٣٠ سال خدمت است و شايد پس از اين دیگر توفيق خدمت اجرايى نداشته باشم.


انتهای پیام/ 4105


انتهای پیام/

ارسال نظر