بیماران نادر و سرطانی، دارای مرکز تصویربرداری پزشکی رایگان شدند
به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری آنا، علی داوودیان در نشست خبری مرکز تصویر برداری پزشکی پارسیان که به بنیاد بیماریهای نادر وابسته است، گفت: سرگردانی زنان باردار، کودکان بیمار و مردان مبتلا به بیماری نادر از ساعت 10 شب تا 7 صبح برای یافتن مرکز تشخیص بیماری، بنیاد بیماریهای نادر را بر آن داشت تا مرکز تشخیص و مجتمع تصویربرداری پزشکی پارسیان را به صورت شبانهروزی راه اندازی کنیم به طوری که مرکز بزرگ تشخیصی پارسیان با مسئولیت حمیدرضا ادراکی جانباز 70 درصد جنگ تحمیلی آغاز به کار کرد.
وی افزود: در این مرکز خدمات تصویر برداری پزشکی برای بیماران نادر، بیماران مبتلا به سرطان و بیماران صعب العلاج به صورت رایگان ارائه میشود و همچنین پس از راه اندازی آزمایشی این مرکز در مدت یک ماه نقاط ضعف و قوت آن را بررسی کردیم و متوجه شدیم شهر تهران با 10 میلیون جمعیت شبها برای تشخیص بیماران مبتلا به سرطان و بیماریهای نادر مرکز فعالی ندارد. بر همین اساس این مجموعه پس از راه اندازی هر روز هفته به صورت 24 ساعته فعال است و تمام بیماران نادر، بیماران صعب العلاج، بیماران مزمن و بیماران سرطانی از سراسر ایران میتوانند برای استفاده از مجموعه تشخیصی و پزشکی تصویربرداری پارسیان که عبارت است از ام آر آی، سی تی اسکن، رادیولوژی، سونوگرافی، سنجش تراکم، نوار عصب در اندام های متفاوت به این مرکز مراجعه کنند.
رئیس بنیاد بیماری های نادر یادآور شد: افتخار ما این است که بنیاد بیماریهای نادر همزمان با 94 کشور دنیا و هزار و 600 شعبه در جهان به برکت دعای مومنین و نیازمندان مجموعهای را با مساحت دو هزار متر مربع و با صرف سرمایه حدود 23 میلیارد تومان و 15 میلیارد تومان تجهیزات پزشکی راه اندازی کند.
وی همچنین افزود: تیمی متشکل از 25 نفر تحت سرپرستی دکتر حمیدرضا ادراکی جانباز 70 درصد به صورت شبانه روزی این خدمات را به بیماران و نیازمندان ارائه میکنند همچنین ارائه خدمات به بیمارانی که دغدغه وزن بالا و بیش از 100 کیلوگرم را داشتند برای استفاده از ام آر آی مرتفع شد و این مرکز با استفاده از قابلیتهای روز جهان میتواند به بیمارانی با وزنهای بالا نیز امکانات درمانی را نیز ارائه کند.
معافیت بیماران نادر از پرداخت هزینههای درمان
در ادامه این جلسه حمیدرضا ادراکی مسئول فنی مجمتع تصویر برداری پزشکی پارسیان به وجود پیشرفته ترین تجهیزات روز دنیا در زمینه ام آر آی، سونوگرافی، رادیولوژی، سنجش تراکم استخوان و کالر داپر اشاره کرد و گفت: مساله تشخیص همیشه پیش در آمدی بر درمان است در روزگاری که پزشک فقط با گرفت شرح حال و معاینه سعی داشت با کمترین امکانات بیماری افراد را تشخیص دهد امروز با پیشرفت تکنولوژی و صنعت بسیاری از تجهیزات پزشکی برای سهولت تشخیص و درمان مورد استفاده قرار میگیرد و خوشبختانه در این مرکز امروز کوچکترین تودههای سرطانی توسط دستگاه ام آر آی این مرکز تشخیص داده میشود.
وی افزود: تمام بیمارانی که عضوی از انجمن بیماران نادر و صعب العلاج و سرطانی شناخته میشوند در این مرکز برای درمان از تمام هزینهها معاف هستند. همچنین در صورتی که بیمار نادری به این مرکز مراجعه کند چنانچه در اولین لحظات ورود بیماری وی احراز شود بدون نامه نگاری، وجود پرونده و کارت بیمار و به دور از هر گونه بوروکراسی اداری تحت حمایت این مرکز قرار میگیرد.
حضور 5 هزار بیمار نادر در شهر تهران
در ادامه این نشست پوریا جورقانیان مشاور بنیاد بیماری های نادر یادآور شد: بیماریهای نادر در جهان طبقهبندی شدهاند و این بیماریهای سخت و مزمن در طول عمر افراد زندگی و فعالیت آنان را تحت الشعاع قرار میدهد همچنین بر اساس تحقیقات صورت گرفته بر روی 5 هزار بیمار نادر در تهران مشخص شد که این بیماران برای تردد در شهر و حضور در مراکز درمانی در طول ساعات روز با مشکلاتی مواجه میشوند. بر همین اساس به این نتیجه رسیدیم که امکانات و خدمات درمانی را به صورت 24 ساعته و در تمام 7 روز هفته به این بیماران ارائه کنیم بنابراین بیماران میتوانند با استفاده از کارت سلامت نادر از امکانات رایگان این مرکز بهرهمند شوند.
انتهای پیام/