صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۳:۵۴ - ۱۷ آبان ۱۳۹۴
با حضور قائم مقام وزیر علوم در امور بین‌الملل برگزار شد:

سومین نشست کمیته‌های تخصصی تدوین برنامه عملیاتی دانشگاه الزهرا(س)

سومین نشست کمیته‌های تخصصی تدوین برنامه عملیاتی دانشگاه الزهرا (س) با حضور قائم‌مقام وزیر علوم در امور بین‌الملل و رئیس دانشگاه الزهرا (س) در محل آکادمی ملی المپیک و پاراالمپیک برگزار شد.
کد خبر : 48381

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، سومین نشست کمیته‌های تخصصی تدوین برنامه عملیاتی دانشگاه الزهرا(س) با حضور دکتر حسین سالار آملی قائم‌مقام وزیر علوم در امور بین‌الملل و رئیس مرکز همکاری‌های علمی و بین‌المللی، دکتر انسیه خزعلی رئیس دانشگاه الزهرا (س)، معاونان، مدیران، روسای دانشکده ها و اعضای منتخب کمیته‌های تخصصی دانشکده‌ها در محل آکادمی ملی المپیک و پاراالمپیک برگزار شد.


در این نشست سالار آملی به تبیین دلایل لزوم توجه جدی دانشگاه‌ها و بویژه دانشگاه الزهرا (س) به همکاری‌های علمی و تبادل فناوری و جذب دانشجو پرداخت. او با بیان نکات مثبت و دستاوردهای علمی پس از انقلاب اسلامی نظیر توانایی‌های علمی همراه با سلامت و کارایی، درباره چالش‌های آموزش عالی که دانشگاه‌ها در برهه فعلی با آن روبرو هستند توضیحاتی ارائه کرد.


قائم مقام وزیر در امور بین‌الملل تصریح کرد: «در آینده نزدیک دانشگاه‌هایی می‌توانند به حضور و حرکت خود ادامه دهند که حرکت زاینده داشته باشند و دانشگاه‌های نسل سوم و بین‌المللی شدن دانشگاه‌ها از جمله محورهایی است که می‌تواند زایندگی و پویندگی ایجاد کند.»


او بر ضرورت داشتن برنامه عملیاتی کوتاه مدت و بلند مدت 5 ساله برای بین‌المللی کردن دانشگاه‌ها، از طریق بین‌المللی کردن پژوهش، آموزش، کسب درآمد و دستاوردهای اقتصادی، مقاله‌های پراستناد و جذب دانشجو بویژه از کشورهای منطقه، تدوین پروژه‌ها و مقاله‌های علمی مشترک با اساتید خارجی و ایجاد ارتباط با ایرانیان و فارغ‌التحصیلان دانشگاه ساکن در خارج از کشور تاکید کرد.


در ادامه دکتر باقرزاده رئیس آکادمی ملی المپیک و پاراالمپیک در خصوص موقعیت آکادمی در ایران و آسیا و امکانات موجود این مجموعه و ضرورت توجه به مدال‌آوران دانشگاهی در کشور مطالبی عنوان کرد.


سپس دکتر انسیه خزعلی، رئیس دانشگاه الزهرا (س) ضمن ایراد سخنرانی اختتامیه و با تاکید بر استفاده از تمامی ظرفیت‌های دانشگاه برای اجرایی کردن برنامه عملیاتی و لزوم همدلی و مشارکت کلیه اعضای دانشگاه برای تحقق برنامه بر اساس جدول ارزیابی عملکرد کمیته‌های تخصصی به معرفی دانشکده برتر پرداخت.


همچنین دانشکده فیزیک و شیمی براساس کسب بالاترین امتیاز به عنوان دانشکده برتر انتخاب شد و از دکتر شورشینی رئیس این دانشکده به عنوان نماینده کمیته تخصصی دانشکده فیزیک و شیمی تقدیر شد.


انتهای پیام/

ارسال نظر