صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۵:۰۲ - ۱۵ ارديبهشت ۱۳۹۹

از بین رفتن ویروس کرونا با مصرف الکل تکذیب شد

پس از شیوع ویروس کرونا در ایران شایعاتی در سایت‌ها و فضای مجازی مبنی بر تاثیر مواد مختلف در جلوگیری از ابتلا به این ویروس منتشر شد که مهمترین آنها این خبر بود که مصرف الکل باعث پیشگیری از ابتلا به کرونا می‌شود.
کد خبر : 483618

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه اجتماعی خبرگزاری آنا،همزمان با شیوع ویروس کرونا به صورت ناگهانی استفاده از الکل نیز افزایش یافت و عده ای هم اقدام به نوشیدن الکل کردند زیرا این باور به وجود آمده بود که باعث جلوگیری از ابتلا به کرونا می شود. به همین دلیل هم مسمومیت با الکل طی این روزها روندی افزایشی داشته و این روند همچنان ادامه دارد که همه اینها ناشی از همین شایعاتی است که در سایت ها و فضای مجازی منتشر می شود.


سازمان جهانی بهداشت در تلاش برای رد اخبار جعلی منتشر شده دربارۀ درمان کرونا هشدار داد که مصرف الکل باعث از بین رفتن ویروس کرونا نمی‌شود. این سازمان در بیانیه‌ای اعلام کرد: ترس و انتشار اطلاعات غلط این باور را بوجود آورده که مصرف الکل می‌تواند ویروس کرونا را بکشد. در حالی که چنین نیست... مصرف هر شکل از الکل برای سلامتی خطرآفرین است و مصرف اتیل الکل با استحکام بالا (اتانول) بویژه اگر با متانول هم ترکیب شده باشد، می‌تواند پیامدهای جدی برای سلامتی داشته باشد و حتی موجب مرگ شود.


این نهاد وابسته به سازمان ملل از دولت‌ها بویژه دولت‌هایی که با شیوع گسترده ویروس کرونا در کشورشان دست و پنجه نرم می‌کنند خواست تا تدابیری را برای محدود کردن مصرف الکل به اجرا بگذارند.


در ادامه بیانیه آمده است: در دوران همه‌گیر شدن ویروس کرونا، مصرف الکل می‌تواند آسیب پذیری بدن را افزایش دهد، باعث پدیدار شدن رفتارهای پرخطر شود، سلامت روان را مختل کند و باعث افزایش خشونت‌ها گردد.



انتهای پیام/


انتهای پیام/

برچسب ها: کرونا
ارسال نظر