صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۲۱:۴۱ - ۲۷ فروردين ۱۳۹۹
زالی:

استان تهران درصدر آمار مبتلایان به کرونا در کشور قرار دارد

فرمانده ستاد مقابله با کرونا کلان‌شهر تهران با بیان اینکه آثار مرگ و میر حضور مردم در شهر یک‌ماه دیگر مشاهده خواهد شد،گفت: بیشترین تعداد مبتلایان مربوط به استان تهران است.
کد خبر : 483457

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا  علیرضا زالی، فرمانده ستاد عملیات مدیریت بیماری کرونا در کلانشهر تهران با اشاره به آخرین آمار مراجعان کرونایی به مراکز درمانی در تهران، اظهار داشت: امروز ۳۲۷ بیمار کرونایی جدید در بخش های عادی و ۷۲ بیمار جدید در بخش های ویژه بیمارستان های مستقر در تهران بزرگ پذیرش و بستری شدند.


فرمانده ستاد عملیات مدیریت بیماری کرونا در کلان‌شهر تهران  از ترخیص ۵۹۸ بیمار از مجموع ناوگان بیمارستان‌های مستقر در تهران بزرگ خبر داد.


به گفته وی متأسفانه بیشترین آمار مراجعان، میزان ابتلا، میزان بستری، بیماران بدحال و اشغال تخت‌های مراقبت ویژه در کل کشور به استان تهران اختصاص دارد و آمار فوتی‌ها نیز متأثر از همین موضوع است.


زالی با اشاره به آمار مرگ و میر ناشی از کرونا در تهران در ۴۸ ساعت گذشته، گفت: بیمارانی که در ۴۸ ساعت اخیر فوت شدند حدود ۳-۲ هفته از شروع علایم بالینی آنها گذشته بود و عمدتاً در بخش‌های مراقبت‌های ویژه بستری بودند.


فرمانده ستاد مقابله با کرونا کلان‌شهر تهران  اضافه کرد: بدیهی است که بیماران بدحال یا بستری شده در بخش مراقبت‌های ویژه در خطر بیشتری قرار دارند؛ زیرا بیماری در آنها از شدت بالاتری برخوردار است.


زالی خاطرنشان کرد: حضور غیر ضروری در سطح شهر، تجمعات وافزایش بار ترافیکی، تغییرات در ساختار حضور افراد و بالارفتن چگالی حضور افراد؛ امروز و فردا آثار خود را نشان نخواهد داد بلکه آثار آن در خصوص مرگ و میر حداقل یک‌ماه بعد مشاهده خواهد شد.


وی تأکید کرد: اگر امروز تغییراتی در خوشه های جمعیتی در شهر تهران اتفاق بیفتد اثر آن بر الگوی مرگ و میر حدود یک ماه بعد مشخص می‌شود. 


فرمانده ستاد مقابله با کرونا کلان‌شهر تهران تصریح کرد: مجدداً تأکید می‌کنم مهم‌ترین عاملی که می تواند منجر به افزایش مرگ و میر و افزایش آمار مبتلایان شود، همین بحث حضور در سطح شهر است.


وی با اشاره به تغییر الگوی بیماران بستری در تهران، گفت: در روزهای اخیر بیماران بدحال تری در بیمارستان‌ها بستری می شوند که دارای علایم بالینی شدیدتری هستند و این امر خود دلیلی بر تغییر آمار فوتی‌هاست.


فرمانده ستاد مقابله با کرونا در کلان‌شهر تهران  به همشهریان توصیه کرد: با ماندن در خانه و اجتناب از سفرهای غیر ضروری بستر مناسبی را برای قطع زنجیره انتقال بیماری فراهم کنند.


انتهای پیام/4127


انتهای پیام/

ارسال نظر