صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۲۰:۳۰ - ۱۷ ارديبهشت ۱۳۹۹

ویروس کرونا هیچ ارتباطی به نحوه غذا خوردن ندارد.

یک متخصص تغذیه گفت: در صفحات مجازی از ارتباط نحوه غذا خوردن با ویروس کرونا اخباری منتشر می‌شوند که از نظر علمی دور هستند و نمی‌توان به آن‌ها اعتماد کرد.
کد خبر : 483321

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه اجتماعی خبرگزاری آنا،کوروش صمد پور متخصص تغذیه و رژیم درمانی درباره تقویت سیستم ایمنی بدن با توجه به روز‌های کرونایی گفت: این روز‌ها با توجه به شرایط کرونا در ایران و جهان توصیه می‌شود تا افراد مواد غذایی مغذی به منظور تقویت سیستم ایمنی بدن در مقابل کرونا و هم اگر مبتلا به آلودگی شدند برای درمان آن‌ها را مصرف کنند.


او افزود: در صفحات مجازی از ارتباط نحوه غذا خوردن با ویروس کرونا اخباری منتشر می‌شوند که از نظر علمی دور هستند و نمی‌توان به آن‌ها اعتماد کرد.


صمدپور تصریح کرد: در این شرایط برای مقابله با کرونا در درجه اول باید استرس را کنترل کرد، در درجه دوم خواب کافی و مناسب داشت و در درجه سوم الگو برداری از تغذیه مناسب است.


این متخصص تغذیه و رژیم درمانی ادامه داد: استفاده از الگوغذایی مناسب به معنای مصرف تمامی مواد غذایی است و نباید هیچ الگوی غذایی را از برنامه حذف کرد؛ پروتئین‌ها مانند گوشت، مرغ، تخم مرغ و ماهی که از منابع خوب پروتئین‌ها هستند باید در برنامه غذایی باشند و آن‌ها را مصرف کرد.


صمدپور اظهار کرد: بعضی از افراد در این روز‌های کرونایی میوه جات و سبزیجات مصرف نمی‌کنند، اما باید دانست که اگر سبزیجات خوب شسته و ضدعفونی شوند به هیچ عنوان آلودگی را منتقل نخواهند کرد؛ بنابراین توصیه می‌شود در برنامه روزانه حتما مصرف شوند.


او افزود: لبنیات کم چرب منابع خوب کلسیم هستند و غلات سبوس دار مانند نان سبوس دار باید در برنامه غذایی استفاده شود. اگر همه گروه‌های غذایی را رعایت کنیم آنتی اکسیدان‌هایی که به آن‌ها برای مقابله با ویروس نیاز داریم، تامین خواهند شد.


این متخصص تغذیه و رژیم درمانی تصریح کرد: آنتی اکسیدان‌ها شامل ویتامین A، ویتامین E و ویتامین C هستند که تنوع غذایی را تامین می‌کنند و نیازی به مصرف مکمل‌ها نیست و اینکه بعضیی افراد مکمل‌ها را مصرف می‌کنند، ممکن است اثرات سو هم داشته باشد.


صمدپور گفت: از آنجایی که ویتامین D منابع غذایی کمی داریم ما به افراد توصیه می‌کنیم بدون انجام آزمایش می‌توانند ماهی یک بار قرص ۵۰ هزار را مصرف کنند.



انتهای پیام/

برچسب ها: کرونا
ارسال نظر