صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۲:۳۵ - ۲۷ فروردين ۱۳۹۹

تأثیر نحوه خوابیدن بر درمان بیماران کرونایی

روند درمانی بیماران کرونایی و بررسی شیوه‌های نگهداری از این بیماران نشان می‌دهد خواباندن بیماران بر روی شکم می‌تواند روند بهبود این افراد را بهبود ببخشد.
کد خبر : 483291

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، پزشکان در مراکز بیمارستانی نیویورک دریافته‌اند که خواباندن بیماران مبتلا به ویروس کرونا روی شکم، می‌تواند جان آن‌ها را نجات دهد.


دکتر مانگلا نرسیمهان، مدیر بخش مراقبت‌های ویژه در مرکز سلامت نورت‌ول که ۲۳ بیمارستان را در نیویورک زیر نظر دارد، می‌گوید: «ما با همین روش که صد در صد کارا است جان‌ها را نجات می‌دهیم. این‌یک کار ساده برای انجام است و ما بهبود قابل‌توجه را هرروز و برای هر فرد بیمار دیده‌ایم.»


دکتر کاترین هایبرت، مدیر بخش مراقبت‌های ویژه در بیمارستان عمومی ماساچوست، می‌گوید «وقتی شما مشاهده می‌کنید که این روش کار می‌کند می‌خواهید که بیشتر انجامش دهید و می‌بینید که تقریباً به‌سرعت جواب می‌دهد.»


پزشکان می‌گویند خواباندن بیماران به روی شکم یا به‌اصطلاح «خواباندن دمرو» کمک می‌کند تا مقدار اکسیژن بیشتری به شش‌ها راه یابد.


این روش بر پایه مقاله‌ای است که پزشکان فرانسوی هفت سال پیش در نشریه طبی نیوانگلند منتشر کردند. این پزشکان نشان دادند که بیماران مبتلا به سندروم اختلال دستگاه تنفسی (ARDS) که در بیمارستان به دستگاه‌های تنفس مصنوعی موسوم به ونتیلاتور متصل هستند، اگر به روی شکم خوابانده شوند شانس بیشتری برای زنده ماندن دارند.


از آن زمان بدین سو دکترها در آمریکا به‌صورت فزاینده‌ای از این روش استفاده کرده‌اند و بیماران متصل به ونتیلاتور را روی شکم می‌خوابانند. امری که با بیماران کووید-۱۹ با شدت بیشتری دنبال شده و نتایج مثبتی به همراه داشته است.


مطابق گزارش‌ها، وقتی بیماری را در بیمارستان لانگ‌آیلند نیویورک دمرو خوابانده‌اند، نرخ اشباع اکسیژن (عددی برای نشان دادن میزان اکسیژن در خون) از ۸۵ درصد به ۹۸ درصد پرش کرده است.


بیماران متصل به ونتیلاتور به‌صورت معمول روزانه ۱۶ ساعت دمرو خوابانده می‌شوند و سپس برای باقی ساعات به روی پشت قرار می‌گیرند تا دکترها بهتر و آسان‌تر بتوانند معالجه موردنیاز آنان را انجام دهند.


متخصصان اتاق فوریت‌های پزشکی می‌گویند خوابیدن به پشت باعث می‌شود وزن بدن بعضی از بخش‌های ریه را له کند. دکتر هیبرت می‌گوید «با خواباندن بیمار به روی شکم، بعضی بخش‌های ریه را که قبلاً باز نبوده‌اند باز می‌کنیم.»


در بخش مراقبت‌های ویژه بیمارستان عمومی ماساچوست یک‌سوم بیماران کووید-۱۹ روی شکم خوابانده شده‌اند. شماری دیگر از بیمارستان‌های آمریکا دمرو خواباندن بیماران را خارج از بخش مراقبت‌های ویژه نیز دنبال می‌کنند.


بیمارانی که به روی شکم خوابانده شده‌اند بیشتر نیاز به داروهای مسکن دارند و درنتیجه می‌تواند به این معنا باشد که مدت اقامتشان در بخش مراقبت‌های ویژه بیشتر شود.


انتهای پیام/4145


انتهای پیام/

ارسال نظر