صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۱:۵۹ - ۲۷ فروردين ۱۳۹۹

راهکارهای فناورانه به کمک مدیریت آثار مخرب کرونا در حوزه آب می‌آید

ستاد توسعه فناوری‌های آب، خشکسالی، فرسایش و محیط زیست معاونت علمی با انتشار فراخوانی قصد دارد با مشارکت فعالان زیست بوم فناوری و نوآوری در این حوزه از راهکارهای فناورانه برای مدیریت آثار مخرب شیوع کرونا حمایت کند.
کد خبر : 483255

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، ستاد توسعه فناوری‌های آب، خشکسالی، فرسایش و محیط زیست معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری فراخوان حمایت از طرح‌های فناورانه مرتبط با این حوزه در زمان شیوع کرونا و بحران‌ها مشابه را منتشر کرد. بر اساس این فراخوان از تمام شرکت‌های دانش‌بنیان، استارتاپ‌ها، ایده‌پردازان و فناوران کشور دعوت به همکاری شده است تا طرح‌های فناورانه خود در محورهای مد نظر را برای ستاد ارسال کنند.


مدیریت بهینه مصرف آب در شرایط شیوع بیماری‌ها و بحران‌های مشابه و راهکارهای مدیریت و مقابله با پیامدهای محیط زیستی اقدامات مقابله با بحران کرونا از جمله نفوذ آلاینده‌هایی مانند مواد ضدعفونی و شوینده در منابع آب و خاک کشور محورهای مدنظر در این فراخوان است. پس فعالان زیست بوم فناوری و نوآوری حوزه آب که در هر یک از این محورهای طرحی دارند می‌توانند نسبت به ارسال آن برای ستاد اقدام کنند.


شیوع کرونا مشکلات زیادی را برای بخش‌های مختلف جامعه ایجاد کرده است. برای درمان و پیشگیری این بیماری اقدامات اساسی انجام شده است اما برخی مشکلات ایجاد شده مانند مصرف بالای آب و مواد شوینده توجه کمتری را جلب کرد. مصرف آب آشامیدنی با توجه به شیوع بیماری کرونا در برخی نقاط کشور تا ۳۰ درصد افزایش‌یافته است که موضوع مهمی با توجه به محدودیت منابع است.


همچنین استفاده از انواع آلاینده‌ها و مواد ضدعفونی‌کننده و ورد آنها به خاک توسط پساپ‌ها موضوع مهم دیگر است که در صورت عدم تصفیه و مدیریت مناسب آلودگی‌ها تأثیرگذاری آن در منابع آب و خاک قابل جبران نیست. پس در این راستا نیازمند تمهیدات جدی در راستای حفظ بهداشت محیط ‌زیست و منابع آب‌، خاک و هوا هستیم. انتشار این فراخوان نیز گامی برای جلوگیری از بروز این مشکلات با استفاده از اقدامات فناورانه است.


انتهای پیام/4112/


انتهای پیام/

ارسال نظر