جای این سریالهای کمدی همچنان خالی است/ تلویزیون دست به توبره ببرد!
به گزارش خبرنگار حوزه رادیو و تلویزیون گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری آنا، یکی از مهمترین وسایل تفریح و پر کردن اوقات فراغت همیشگی عموم مردم برنامههای تلویزیون بوده و همچنان خواهد بود. برنامههایی که تمرکز اصلی آن نیز بر سریالها و مجموعههای نمایشی است. خصوصاً در شرایط فعلی که مردم مضطرب از شیوع کرونا و وادار به خانهنشینی بیشتر هستند، این تولیدات نسبتاً رنگ و وجه متفاوتی به خود گرفتهاند.
کنداکتور نوروزی سیما عمده برنامههایش را به سمت کمدی و طنز برد تا بلکه خلأ مسابقات ورزشی یا آیتمهای زنده و گفتگومحور و غیره را پر کند. سریالهایی که کمی با عجله هم ساخته شدند و برخی نیز همچنان به پخش خود ادامه میدهند اما شاید نتوانستند رضایت کافی و لازم مخاطب را به خودشان ببیند.
به زمان ماه رمضان چیزی باقی نمانده و چهار مجموعه دیگر سر از آنتن سیما درخواهند آورد بلکه با تنوعی مجدد مخاطبان سیما لحظات مفرحی را تجربه کنند.
شاید ساختههای قبلی یکی مثل مهران مدیری برای این روزهای سیما که همزمان است با برنامههای تفریحی تعطیلشده و همچنین برای عموم مردمی که دسترسی به هر نوع شبکه و کانالی را ندارند، بتواند نسخه شفابخشی باشد.
این چینش کنداکتور و جدول پخش، مختص چند شبکه اصلی و بهاصطلاح سراسری است. دیگر شبکههای فرعی که در صداوسیما کم نیستند، توجهشان را روی فیلم و سریالهایی گذاشتهاند که همگی تکراریاند و تنها انتخاب و گزینش است که شانس دوباره برای پخش آنها فراهم میکند.
البته چنین شبکهها و برخی از این سریالها همچنان هم مخاطب حداقلی خواهند داشت. بااینحال بازهم جای خالی برخی سریالهای قدیمی حس میشود، هرچند که دلیل عدم پخش دوباره آنها از سوی سیما مشخص نیست. از سریالهای رضا عطاران گرفته که طی سالهای اخیر دوباره روی آنتن رفت تا برخی سریالهای مهران مدیری که فعلاً در محاق قرار گرفتهاند.
شبکه سه سیما در اتفاقی جالب «مرد هزارچهره» را اسفندماه 98 در دستور پخش قرار داد تا غلظت برنامههای طنز سیما بالا برود و مورد استقبال نیز قرار گرفت. برخی سریالهای اخیر مدیری مثل «درحاشیه» هم بهطور همزمان از آیفیلم در کنداکتور گذاشته شد.
چنین سریالهایی در هر زمانی که پخش شدهاند، با وجود تکرار چندین باره اما دوباره جذب مخاطب کردهاند.
مدیری در رفتوبرگشت به تلویزیون و حتی قبل از برنامه پرمخاطب «دورهمی»، چندین سریال را در شبکه نمایش خانگی عرضه کرد و مورد استقبال هم قرار گرفت.
شاید دیگر ساختههای او نیز برای این روزهای سیما که همزمان است با برنامههای تفریحی تعطیلشده و همچنین برای عموم مردمی که دسترسی به هر نوع شبکه و کانالی را ندارند، بتواند نسخه شفابخشی باشد.
شبکههای فرعی که در صداوسیما کم نیستند، توجهشان را روی فیلم و سریالهایی گذاشتهاند که همگی تکراریاند و تنها انتخاب و گزینش است که شانس دوباره برای پخش آنها فراهم میکند.
«شبهای برره» سال 84 تولید و همان زمان با استقبال عجیبی روبرو شد و بالتبع یکی از محبوبترین تولیدات سریالی نهتنها خود مدیری بلکه تلویزیون محسوب میشود. تولیدات او در شبکه نمایش خانگی مثل «قهوه تلخ» و «باغ مظفر» در فروش رکورد زدند و جماعتی بسیاری را وادار به خرید و تماشای آن کردند.
پس امثال این سریالهایی که برخی حتی محصول خود تلویزیون هستند و نیز برخی دیگر را میتوان با خریدی ناچیز نسبت به ساخت سریالهای چندین میلیاردی بیبضاعت و ضعیف، روی آنتن تلویزیون برد تا در این ساعات خالی از برنامه مخاطبپسند، برای عموم ایجاد سرگرمی کند.
کنداکتور شبانه سریالهای عید تا پایان رمضان بهطور نسبی توانسته و شاید بتوانند روزهای خانهنشینی بسیاری از خانوادهها را پر کنند اما با ظرفیت از قبل موجود میتوان این سبد از پخش را رونق بهتری داد.
انتهای پیام /4143/پ
انتهای پیام/