صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۵:۰۰ - ۲۶ فروردين ۱۳۹۹
ابراهیم جوادی در گفتگو با آنا:

خودزنی در کشتی امری عادی شده است/ تعویق المپیک به ضرر ما شد

پیشکسوت کشتی ایران گفت: متأسفانه در کشتی خودزنی رواج پیدا کرده. من این روزها می‌بینم که دبیر انتقادهای زیادی به فدراسیون قبل می‌کند و از بدهی 50 میلیارد تومانی صحبت می کند.
کد خبر : 483060

ابراهیم جوادی در گفتگو با خبرنگار گروه ورزشی خبرگزاری آنا، درباره شرایط کشتی ایران و تعویق یک‌ساله المپیک گفت: متأسفانه شرایط ورزش جهان با توجه به شیوع ویروس کرونا به هم ریخته شده است و در حال حاضر هیچ مسابقه‌ای برگزار نمی‌شود. البته اتحادیه جهانی اعلام کرده شاید تا تیر ماه وضعیت تغییر کند و شاهد برگزاری مسابقات باشیم اما به نظرم بعید می‌رسد. به هر حال سلامتی ورزشکاران اولویت اصلی است و باید ببینیم در آینده چه اتفاقی می‌افتد. 


وی در مورد انتخابی تیم ملی اظهار کرد: بحث انتخابی یکی از موضوعات مهم و همیشگی کشتی ایران است اما این مسابقات باید سه ماه قبل از المپیک برگزار شود. بعد از اینکه شرایط کشور عادی شد و ورزشکاران توانستند در اردوها حاضر شوند، نباید به سرعت به سراغ انتخابی تیم ملی برویم، به این خاطر که 17 ماه دیگر تا المپیک زمان باقی مانده و ممکن است اتفاقات مختلفی پیش بیاید.


پیشکسوت کشتی ایران در مورد تغییر المپیک و اینکه آیا این موضوع به ضرر کشتی است یا به سود، اظهار کرد: به نظرم از این بابت تغییر المپیک به سود ماست و در برخی دیگر از جنبه‌ها به ضرر است. ملی‌پوشی که هم‌اکنون سهمیه المپیک را کسب کرده باید تا 17 ماه دیگر بدنش را در شرایط آمادگی نگه دارد و ممکن است در این مدت زمان دچار اضافه‌وزن شود.


جوادی تأکید کرد:به عنوان مثال حسن یزدانی به گفته خودش تغییر زمان المپیک به ضررش تمام شده و شاید تغییر وزن دهد و به دسته 74 کیلوگرم بیاید. از طرف دیگر این تعویق المپیک که نزدیک به یک سال و نیم است، برای ملی‌پوشانی که هنوز سهمیه المپیک را کسب نکرده‌اند به سود است. در کشتی آزاد ما هنوز سه سهمیه دیگر باید کسب کنیم و از این بابت فرصت کافی خواهیم داشت. به نظرم در شرایط فعلی مربیان و کادر فنی تنها به آمادگی 50 درصدی ورزشکاران توجه کنند تا از این بحران به سلامت عبور کنیم چون کار دیگری از دست آنها برنمی‌آید. 


وی در ادامه صحبت‌هایش به عملکرد علیرضا دبیر به عنوان رئیس فدراسیون انتقاد کرد و گفت: دبیر از خانواده کشتی است و ما انتظار داریم توجهش بیشتر باشد. عبدالله موحد یکی از بزرگان کشتی ایران است و کسی است که 6 بار پرچم ایران را در المپیک و جهان به اهتزاز درآورد. خانه کشتی به نام او بود و علیرضا دبیر نام آن را تغییر داد. یک شهید جایگاه والاتری دارد و می‌توان از اسم او برای جاهای مختلف استفاده کرد. کشور ایران مدیون شهداست و آرامشی که هم‌اکنون ما داریم به خاطر جانفشانی آنهاست اما باید نام بزرگان کشتی را هم در تاریخ حفظ کنیم تا نسل آینده آنها را به فراموشی نسپارند. عبدالله موحد یکی از نام‌داران کشتی ایران است و هر نسلی که روی کار می‌آید باید این نابغه کشتی را بشناسد. 


جوادی همچنین گفت: متأسفانه در کشتی خودزنی رواج پیدا کرده است. من این روزها می‌بینم که علیرضا دبیر انتقادهای زیادی به فدراسیون قبل می‌کند و حتی از بدهی 50 میلیارد تومانی فدراسیون به دارایی صحبت می‌شود در صورتی که این موضوع تنها در زمان رسول خادم نبوده و از ابتدا فدراسیون کشتی باید با دارایی تصویه حساب می‌کرده که این کار صورت نگرفته است. ضمن اینکه اگر فدراسیون کشتی بدهی هم دارد، رسول خادم آن را خرج شخصی نکرده بلکه برای کشتی هزینه شده است. متأسفانه دبیر فکر می‌کند باید تمام نشانه‌های دوران ریاست رسول خادم را پاک کند. اگر الان تیم‌های کشتی در هر رده سنی نتیجه می‌گیرند تنها به خاطر حضور 6 ماهه او در فدراسیون نبوده بلکه از مدت‌ها قبل زمینه‌سازی برای نتیجه‌گیری آنها انجام شده است.


انتهای پیام/4057/


انتهای پیام/

ارسال نظر