صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۱:۱۵ - ۲۶ فروردين ۱۳۹۹
دکتر طهرانچی در دیدار نوروزی با جمعی از رؤسای استانی:

گروه مطالعاتی آموزش مجازی در هر استان تشکیل شود/ دانشگاه آزاد در حل مسئله و چالش ویروس کرونا احساس مسئولیت می‌کند

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با تاکید بر اینکه رؤسای دانشگاه‌ها باید برای افزایش سواد فضای مجازی در بین اساتید و دانشجویان برنامه‌ریزی جدی داشته باشند، گفت: اگر استادان در فضای مجازی مسلط باشند، قطعاً در تولید داده در این فضا یک اتفاق جهشی رخ خواهد داد.
کد خبر : 482983

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، جلسه دیدار نوروزی دکتر محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با رؤسای دانشگاه آزاد اسلامی استان‌های همدان، مرکزی، لرستان، کردستان، سیستان و بلوچستان، کرمان، هرمزگان، خراسان رضوی، خراسان شمالی و خراسان جنوبی در دو نوبت صبح و عصر به‌صورت ویدئوکنفرانس برگزار شد.


دکتر طهرانچی در ابتدای این جلسه با تبریک سال نو و اعیاد شعبانیه و گرامیداشت یاد و خاطره مهندس حسین شیخ‌الاسلام معاون فقید امور بین‌الملل و دانشجویان غیرایرانی دانشگاه آزاد اسلامی، گفت: ایشان جزو سرمایه‌های ارزشمند جبهه مقاومت بودند و کارنامه درخشانی از خود در جهان اسلام باقی گذاشتند.


وی با بیان اینکه دانشگاه آزاد اسلامی در مسیر تحول و صیرورت درونی خود باید از نگاه معماران انقلاب اسلامی الهام بگیرد، اظهار کرد: جامع‌ترین و متقن‌ترین سند تحول پیش روی دانشگاه‌ها به ویژه دانشگاه آزاد اسلامی، منویات مقام معظم رهبری و سند دانشگاه اسلامی است که رسالت‌های مهمی بر دوش دانشگاهیان گذاشته است.



دانشگاه زنده و پاسخگو در بطن و متن جامعه حضور فعال دارد
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به اینکه دانشگاه‌ها باید ساختاری کارآمد و اثربخش داشته و در سطح ملی، منطقه‌ای و فراملی اثرگذار باشند، افزود: دانشگاه‌ها نباید صرفاً به‌دنبال تربیت متخصص باشند، بلکه خروجی دانشگاه‌ها باید متخصصانی متعهد خلاق، کارآفرین، انقلابی، کوشا و فعال باشد. دانشگاه درصورتی زنده و پاسخگوست که در بطن و متن جامعه حضور فعال داشته و مسائل و مشکلات کشور توسط این نهاد برطرف شود.


دکتر طهرانچی به ابعاد و اهداف کلان دانشگاه در زمینه‌های گوناگون اشاره و تصریح کرد: نهادینه‌سازی دین، تحقق آرمان‌ها و ارزش‌های انقلاب اسلامی، تولید دانش تمدنی و تمدن‌ساز، خردورزی و تقویت روحیه آزاداندیشی و خلاقیت، دستیابی به اقتدار علمی، فرهنگی، اقتصادی، تعامل با حوزه، احیا نقش خانواده در تعلیم و تربیت، تحقق سبک زندگی اسلامی ایرانی و تربیت قوه عاقله کشور باید توسط دانشگاه و دانشگاهیان محقق شود.
دانش مواجهه با چالش کرونا توسط هیئت‌های اندیشه‌ورز در استان‌ها تولید شود
عضو هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه ویروس کرونا به‌عنوان یک چالش بر سر راه تمدن غرب قرار گرفته است، گفت: آسایش و آرامشی که تمدن غرب وعده داده بود، به‌واسطه این ویروس به چالش کشیده شد و ما باید با تقویت روحیه خودباوری در مقابل این تمدن بایستیم و بنیان و سنگ بنای تمدن نوین اسلامی را پایه‌گذاری کنیم. اکنون بهترین زمان برای نقش آفرینی هیئت‌های اندیشه‌ورز دانشگاه آزاد اسلامی در این زمینه است و دانش مواجهه و برخورد با چالش کرونا توسط هیئت‌های اندیشه‌ورز در استان‌ها تولید شود.
دانشگاه آزاد در حل مسئله و چالش ویروس کرونا احساس مسئولیت می‌کند
وی، مسئولیت اجتماعی را از وظایف خطیر دانشگاه‌ها به‌خصوص دانشگاه آزاد اسلامی عنوان کرد و افزود: این دانشگاه در حل مسئله و چالش ویروس کرونا شدیداً احساس مسئولیت می‌کند و تمام توان و تلاش خود را در راستای حل این معضل ملی و جهانی به کار خواهد گرفت.


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با تأکید بر اینکه در شرایط بحرانی ناشی از شیوع ویروس منحوس کرونا نیاز به حضور و فعالیت دانشگاه بیش از گذشته احساس می‌شود، اظهار کرد: دانشگاه‌ها باید در این برهه حساس وارد کار شوند و برای تمام ابعاد زندگی مردم در این شرایط برنامه داشته باشند. نباید با روش‌های شکست‌خورده غرب مسائل کشور را حل کرد.


وی بر اجرایی شدن نگاه حل مسئله و دانشگاه اجتماعی در دانشگاه آزاد اسلامی تأکید کرد و افزود: به‌عنوان مثال خانه‌نشینی مردم و محدود شدن فعالیت‌های اجتماعی به دلیل اپیدمی کرونا، قطعاً پیامدهای ناگواری از جهات مختلف به خصوص روانشناسی دارد که استادان دانشگاه باید در این زمینه چاره‌اندیشی کنند.



دانشگاه تعطیل‌پذیر نیست
دکتر طهرانچی با اشاره به برگزاری کلاس‌های آموزش آنلاین و غیرحضوری در واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی به دلیل مقابله و مهار ویروس کرونا در کشور، اظهار کرد: آموزش مجازی گام نخست در فضای مجازی است. رؤسای استان‌های دانشگاه آزاد اسلامی باید توجه و اهتمام ویژه‌ای به این موضوع داشته باشند. باید بدانیم که دانشگاه تعطیل‌پذیر نیست، بلکه فرم و شکل برگزاری کلاس‌ها از حضوری به غیرحضوری تغییر یافته است.


وی با تأکید بر اینکه فضای مجازی باید ارزش افزوده داشته باشد و در ریل سبک زندگی اسلامی ایرانی حرکت کند، خاطرنشان کرد: باید گروه مطالعاتی آموزش مجازی در هر استان تشکیل شود و دانش کاربست روش‌های نوین در آموزش مجازی توسعه یابد. همچنین رؤسای دانشگاه‌ها باید برای افزایش سواد فضای مجازی در بین اساتید و دانشجویان برنامه‌ریزی جدی داشته باشند. اگر استادان در فضای مجازی مسلط شوند، قطعاً در تولید داده در این فضا یک اتفاق جهشی رخ خواهد داد.


دکتر طهرانچی با بیان اینکه توان مالی و عدم دسترسی به امکانات فضای مجازی نباید در آموزش دانشجویان مناطق نیازمند و کم برخوردار وقفه ایجاد کند، گفت: رؤسای دانشگاه آزاد اسلامی برای بهره‌مندی تمامی دانشجویان به‌ویژه دانشجویان نیازمند، تدابیری را اتخاذ کرده و با بهره‌مندی از نظرات دانشجویان، اشکالات آموزش در فضای مجازی را برطرف کنند. پاسخگویی اساتید در رفع مشکلات درسی دانشجویان در چارچوب دفتر کار مجازی، در اداره بهتر آموزش مجازی مهم است.


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی آموزش مجازی را تحولی برای این دانشگاه دانست و گفت: دلسوزترین و پاک‌دست‌ترین افراد در حال حاضر در دانشگاه آزاد اسلامی مسئولیت دارند و پای انقلاب اسلامی هستند. اگر در شرایط ویژه امروز کشور همت و توان جمعی داشته باشیم، مشکلات را به بهترین شکل ممکن پشت سر خواهیم گذاشت و از تهدید کرونا به‌عنوان یک فرصت بهره می‌بریم.


وی اظهار کرد: قطعاً وضعیت معیشتی کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی از دغدغه‌های جدی مسئولان آن است و ما تلاش داریم با وصول مطالبات کلان، اصلاح قراردادهای داخلی، بین‌المللی و... رفاه و آسایش آن‌ها را بیش از پیش فراهم کنیم.


دکتر طهرانچی با بیان اینکه امسال مراسم پرفیض شب احیا را به‌صورت دسته جمعی در ماه مبارک رمضان نخواهیم داشت، گفت: این وظیفه دانشگاه است که با برنامه‌ریزی و تولید محتوا در فضای مجازی مردم را در کسب معنویت و بهره‌مندی از فیوضات ماه رمضان یاری کنند.


انتهای پیام/۴۱۱۸/پ


انتهای پیام/

ارسال نظر