صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۰:۴۴ - ۲۶ فروردين ۱۳۹۹
آذر در پاسخ به پزشکیان اعلام کرد؛

3 هزار و 398 بند تخلف محرز مدیران دولتی در بودجه 96

رئیس دیوان محاسبات کل کشور گفت: موارد تخلفی که با تأیید هیئت عمومی در بودجه مشخص می‌شوند تا پایان اردیبهشت به دادسراها ارائه می‌شود. در تفریغ سال 96 ، سه هزار و 398 بند تخلف در قالب 971 پرونده بوده است.
کد خبر : 482981

به گزارش خبرنگار حوزه مجلس گروه سیاسی خبرگزاری آنا، عادل آذر در صحن علنی امروز مجلس شورای اسلامی و در جریان ارائه گزارش تفریغ بودجه سال 97 در پاسخ به سؤال برخی نمایندگان مبنی بر نحوه برخورد با متخلفان از بودجه، اظهار کرد:  تفریغ هر سال بلافاصله به هیئت‌های حسابرسی اعلام می‌شود و آنها موضوع تخلفات را تنظیم و به دادسراها ارائه می‌کنند.


وی افزود: تاپایان اردیبهشت به هیئت‌های ستاد و استان‌ها مهلت داده می‌شود تا گزارش‌های تخلف خود را به دادسراها اعلام کنند.


رئیس دیوان محاسبات کل کشور در پاسخی مبنی بر اینکه 18 میلیارد دلاری که بانک مرکزی برای تنظیم بازار به صرافی‌ها ارائه داد، چگونه رسیدگی می‌شود، تصریح کرد: موارد تخلفی که با تأیید هیئت عمومی در بودجه مشخص می‌شوند تا پایان اردیبهشت به دادسراها ارائه می‌شود. در تفریغ سال 96 ، تا کنون سه هزار و 398 بند تخلف در قالب 971 پرونده بوده است. گزارش تخلف حسابرسی به دادسرای عمومی رفته است و از این تعداد دادستان 685 دادخواست تنظیم کرده است که به هیئت‌های مستشاری می‌رود.


آذر خاطرنشان کرد: هیئت‌های مستشاری که 12 نفر در قالب چهار هیئت سه نفره هستند، رأی می‌دهند. افراد دخیل در تخلفات در 685 دادخواست، 2هزار و 55 نفر در سطوح مختلف مدیریتی هستند. 500 رأی از 685 دادخواست صادر شده است که مجموع پولی که بابت اینها به خزانه داری کل کشور بازگشته هزار و 500 میلیارد تومان بوده است.


وی با بیان اینکه گزارش‌هایی که از تفریغ بودجه در مجلس قرائت می‌شود بعد اقدام اجرایی روی آن صورت می‌گیرد، تأکید کرد: در پرونده ارز به غیر از اینکه در فرآیند رسیدگی مستشاری قرار گرفته، جرم نیز تشخیص داده شده است و در قوه قضائیه رسیدگی می‌شود.


رئیس دیوان محاسبات کل کشور خطاب به نمایندگان مجلس گفت: دیوان محاسبات به عملکرد دستگاه‌هایی که به نحوی از قانون بودجه تبعیت می‌کنند رسیدگی می‌کند. در ارز 4200 هزار تومان ما به عملکرد بانک مرکزی ورود کردیم و به وزارت صمت و گمرک هم می‌توانیم ورود کنیم، اما نمی‌توانیم به عملکرد صرافی‌ها ورود کنیم و این از وظایف قوه قضائیه است.


آذر اضافه کرد: در گزارش دیوان محاسبات  عدد، رقم و فردی که تخلف کرده به قوه قضائیه اعلام شده و آنها رسیدگی خواهند کرد.


پزشکیان در سؤالی با اشاره به اینکه در گزارش تفریغ در زمینه حقوق‌های نجومی گفته شد در 360 پرونده دستگاه اجرایی یک هزار و 700 میلیارد تومان تخلف وجود دارد، در این زمینه چه اقدامی صورت گرفته است، تصریح کرد:  براساس قانون جمهوری اسلامی ایران در سال 99، سقف پرداختی که محاسبه می‌شود بالای 50 میلیون تومان پرداخت است، لذا فردا به حقوق‌های نجومی معترض نباشید اینها قوانینی است که از مجلس عبور کرده است.


نایب رئیس مجلس شورای اسلامی با توجه به کمبود وقت از رئیس دیوان محاسبات خواست که سؤالات نمایندگان در باره تفریغ بودجه را پیش از پایان مهلت قانونی مجلس دهم در جلسه‌ای پاسخ دهد.


انتهای پیام/4034/


انتهای پیام/

ارسال نظر