صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۹:۵۰ - ۲۶ فروردين ۱۳۹۹

ویروس کرونا؛ آیا تنقلات می‌توانند ناقل کرونا باشند؟

یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی درباره ناقل بودن مواد خوراکی مانند چیبس، پفک و لواشک به ویروس کرونا توضیحاتی داد.
کد خبر : 482803

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، نرگس جوزدانی متخصص تغذیه و رژیم درمانیدرباره تقویت سیستم ایمنی بدن در روز‌های کرونایی گفت: باتوجه به بروز ویروس کرونا برای تقویت سیستم ایمنی بدن نیازمند یک رژیم غذایی سالم هستیم.


او افزود: در این روز‌های کرونایی‌ یا روز‌های عادی وقتی که تنقلات را در رژیم غذایی جایگزین می‌کنیم به این معناست که یا داریم میزان بیشتری انرژی علاوه بر نیاز بدن دریافت می‌کنیم یا اگر این طور نباشد جایگزین مواد غذایی سالمی می‌شود که باید در میان وعده‌ها مصرف شوند.


جوزدانی تصریح کرد: برای مثال افراد در میان وعده‌ها به طور معمول از شیر، میوه جات، انواع مغز‌ها استفاده می‌کنند، اما اگر تنقلاتی مانند چیبس، پفک و ... را جایگزین کنیم قطعا داریم از مواد غذایی سالم کمتر استفاده می‌کنیم یا بیشتر از نیاز بدن مصرف می‌کنیم که در نهایت باعث افزایش وزن بدن و چاقی خواهد شد.


این متخصص تغذیه و رژیم درمانی اظهار کرد: افزایش وزن و چاقی عاملی است که سیستم ایمنی بدن را ضعیف می‌کند به این علت که در واقع اضافه وزن یکی از عواملی است که باعث می‌شود فاکتور‌های التهابی به خصوص بافت چربی در بدن ترشح کنند که این فاکتور‌های التهابی خودشان در واقع می‌توانند عاملی باشند که بدن را در برابر بسیاری از بیماری‌ها تضعیف کنند.


این متخصص تغذیه و رژیم درمانی اظهار کرد: بنده توصیه می‌کنم اگر افراد تمایل به مصرف تنقلات دارند از ذرت‌های بو داده استفاده کنند؛ چرا که میزان انرژی دریافتی از این مواد به مقدار چیبس و پفک بسیار کم بوده و سالم‌تر از آنهاست؛ البته این ذرت‌های بود داده را می‌توان در خانه هم آماده کرد و نک و روغن کافی و با مقدار کم به آن‌ها هنگام پخت اضافه کرد.


جوزدانی درباره صحت داشتن یا نداشتن لواشک‌های ناقل ویروس کرونا گفت: اگر لواشک معمولا به صورت کارخانه‌ای و مکانیزه تولید شود همانند چیبس و پفک دیگر دست انسانی داخل آن دخالت نداشته و باید به خوبی بعد از خرید شسته شوند.



انتهای پیام/

برچسب ها: کرونا
ارسال نظر