صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۰:۰۲ - ۲۵ فروردين ۱۳۹۹
رأی الیوم گزارش کرد؛

نگاه نژادپرستانه آمریکا و انگلیس به مبتلایان کرونا/غرب دور سیاه‌پوستان خط قرمز کشید

یک روزنامه عرب‌زبان در گزارشی با بیان اینکه غرب به مبتلایان کرونا نگاهی نژادپرستانه دارد، نوشت: بیمارستان‌ها سیاه‌پوستان را درمان نمی‌کنند تا بمیرند. 
کد خبر : 482637

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری آنا، روزنامه رأی الیوم در گزارشی نوشت: فراگیری کروناویروس به ویژه در جوامع غربی در اوج خود قرار دارد، ولی رسوایی‌های نژادی آن آغاز شده است و چهره پلید خود را نشان داده است.


بیشتر بخوانید:


محکومیت تحریم‌های آمریکا از سوی شورای جهانی كليساها


این گزارش می‌افزاید: تحقیقات نشان داده در آمریکا، کشوری که به آزادی مشهور است سیاه‌پوستان  بیشترین رنج را می‌کشند و میزان مرگ و میر بر اثر ابتلا به کرونا طبق آمارهای غیررسمی در میان این قشر زیاد است. همچنین برخی منابع گزارش کردند که بیمارستان‌ها سیاه‌پوستان را درمان نمی‌کنند و از آنها می‌خواهند تا برای درمان راهی خانه‌هایشان شوند تا بمیرند. 


نژادپرستی از جنس کرونا در انگلیس 


این روزنامه عرب‌زبان نوشت: ساختار بهداشتی انگلیس به طور کامل شکست خورده و باعث شده است که هزاران نفر از افراد مبتلا به کرونا در این کشور جان خود را از دست بدهند.این نظام سرمایه‌داری سراسر نژادپرست است و می‌خواهد جوامع غربی را از اقلیت‌های قومی به ویژه سیاه‌پوستان پاک‌سازی کند و نیز سالمندان را از میان بردارد. در چنین طرز تفکری افراد پا به سن گذاشته سر بار جوامع به شمار می‌روند و تمرکز آنها بر افراد سالم و قدرتمند است که می‌توانند برای جوامع مفید باشند.



رأی الیوم در این گزارش می‌افزاید: در موردی دیگر فردی انگلیسی و عربی الاصل خبر داد که در هنگام کار به عنوان پزشک به کرونا مبتلا شد و آن را به خانواده‌اش منتقل کرد. این در حالی است که هیچ راه درمانی جز مراقبت‌های پزشکی و قرنطینه وجود نداشت. این فرد پس از یک هفته آزمایش داد تا متوجه شود آیا واقعاً به کرونا مبتلا است یا خیر؛ در حالی که منتظر جواب بود متوجه شد دستگاه اسکن خراب بوده و کار نمی‌کرد و این اختلال فنی باعث شد تا بسیاری از جواب‌ها را مسئولان بیمارستان منفی اعلام کنند. این تنها یک مورد است و می‌تواند موارد متعدد و فاجعه‌باری در این زمینه وجود داشته باشد.



نژادپرستی و افراط‌گرایی در انگلستان باعث شده است این کشور درهای خود را به روی مهاجران ببندد و بیمارستان‌ها از درمان افراد مسن خودداری کنند. 



طبق این گزارش، نژادپرستی و افراط‌گرایی در انگلستان به حکومت این کشور منتقل و باعث شده است این کشور درهای خود را به روی مهاجران ببندد و در ساختار پزشکی با خودداری از درمان برخی بیماران ازجمله سالمندان فاجعه‌ای دیگر رقم بزند. در آمریکا دونالد ترامپ پس از سه ماه اهمال کاری اعتراف کرد که سیاه‌پوستان کشورش بسیار رنج می‌کشند و تلاش کرد با آنها ابراز احساسات کند. این تظاهر و فریب افکار عمومی به این دلیل است که رئیس‌جمهور آمریکا کشورش را متعلق به سفیدپوستان می‌داند. 


انتهای پیام/4106/4033/


انتهای پیام/

ارسال نظر