صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۱:۵۷ - ۲۴ فروردين ۱۳۹۹

چتر دانش‌بنیان‌ها برای مقابله با تهدیدات سایبری گسترده‌ شد

یک شرکت دانش‌بنیان با تکیه به توان نیروی متخصص خود موفق به طراحی و ساخت سامانه شناسایی تهدیدات پیشرفته شده است.
کد خبر : 482504

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، داده‌ها در دنیای امروز مانند بیشتر از نفت ارزش دارند و نقش‌آفرینی می‌کنند. در همین راستا راه‌‌حل‌های امنیتی همواره برای دفاع از شبکه‌ها و سیستم‌ها توسعه می‌یابد و طراحی می‌شوند تا از این داده‌ها و اطلاعات حفاظت کنند. یک شرکت دانش‌بنیان نیز با تکیه به توان نیروی متخصص خود موفق به طراحی و ساخت سامانه شناسایی تهدیدات پیشرفته شده است.


اطلاعات همیشه در معرض هک شدن و تهدید قرار دارند. نکته مهم در این میان شناسایی تهدیدها است، تشخیص بسیاری از آن‌ها دشوار است. یک شرکت دانش‌بنیان موفق به طراحی و ساخت سامانه شناسایی تهدیدات پیشرفته شده است که توانمندی آن‌ها در برخی از حوزه‌ها حتی بیشتر از نمونه‌های خارجی است.


مصطفی عزیزی مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان درباره محصول‌شان گفت: این سامانه در حوزه امنیت اطلاعات کاربردی است و امنیت تمام داده‌های شبکه توسط آن فراهم می‌شود. ارتباط دهی میان تمام اجزای نرم‌افزاری و سخت‌افزاری و حتی کاربران یک سازمان توسط سامانه امکان‌پذیر است.


وی ادامه داد: سامانه قابلیت پردازش حجم زیادی از داده با سرعت بالا را دارد. تهدیدات در دنیای سایبری مانند بیماری سرطان هستند و بدون هیچ علامتی پیش روی می‌کنند. پس از پیش روی زیرساخت‌های اطلاعاتی حساس سازمان‌ها را مورد هدف قرار می‌دهند. در نگاه نخست رفتار این تهدیدات با ابزارهایی که در سیستم‌عامل استفاده می‌شود، تفاوتی ندارد و تهدید محسوب نمی‌شود و درنتیجه شناسایی آن‌ها بسیار دشوار است.


عزیزی همچنین گفت: پس این سامانه ارتباط دهی رفتارهایی که معقول است اما در باطن تهدید محسوب می‌شود را انجام می‌دهد و آن‌ها را پردازش می‌کند. فناوری به‌کاررفته رد محصول پیشرفته محسوب می‌شود. در ایران به علت اینکه از 10 سال پیش مورد تهدیدات پیشرفته و پیچیده قرار گرفتیم دانش خوبی برای مقابله با آن‌ها وجود دارد.


به گفته وی، در زمان وقوع تهدیدات سایبری، دو فعالیت انجام می‌گیرد. نخست اینکه تهدید باید به‌سرعت شناسایی شود و در گام بعدی امور مربوط به مبارزه و رسیدگی قرار دارد. در مجموعه ما خدماتی برای شناسایی تهدیدات قبل از وقوع ارائه می‌شود. همچنین رسیدگی به رخدادها پس از وقوع برای جلوگیری از گسترش میزان آلودگی و سرقت اطلاعات نیز بخش دیگری از خدمات ما است.


در این شرکت بیش از 30 نیروی جوان دورهم جمع شده‌اند و برای کاربردی کردن ایده‌های خود تلاش می‌کنند. همچنین در سال جدید نیروهایی نیز به این مجموعه دانش‌بنیان اضافه شدند. زیرا آن‌ها به مسیری که طی می‌کنند، ایمان دارند و می‌دانند در انتهای آن دستاوردشان پیشرفت و آبادانی برای کشور است.


انتهای پیام/4112/


انتهای پیام/

ارسال نظر