صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۷:۳۰ - ۲۳ فروردين ۱۳۹۹

راز کشاورزان باستانی کشف شد

یافته‌های جدید نشان می‌دهد مهاجران باستانی روی جزایر جنگلی مصنوعی کشاورزی می‌کردند.
کد خبر : 482370

به گزارش خبرنگار حوزه علم، فناوری و دانش‌بنیان گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از نیواطلس، بیش از 10 هزار سال پیش مهاجران باستانی شروع به ساخت 4 هزار و 700 جزیره جنگلی مصنوعی در آمازونیای باستانی (سرزمینی در آمریکای جنوبی) کردند. باستان‌شناسان بر این باورند که این جزایر برای کشاورزی مورد استفاده قرار می‌گرفته است.


در سال‌های اخیر، باستان‌شناسان چهار منطقه باستانی در خاورمیانه، چین، مکزیک امروزی و آمریکای جنوبی کشف کرده‌اند که انسان‌های اولیه در آنها  گیاهان خوراکی کشت می‌کردند. شواهد نشان می‌داد که انسان‌های اولیه منطقه کشاورزی دیگری در جنوب غربی آمازون، بولیوی امروزی، داشته‌اند. نتایج بررسی‌های جدید حاکی از آن است که بیش از 10 هزار سال قبل نوعی کشاورزی پیشرفته در آمازونیای باستانی توسط انسان‌های اولیه انجام شده است.


انسان‌های اولیه با ایجاد شبکه‌ای گسترده از جزایر مصنوعی شروع به تولید مواد غذایی کردند و باعث تحول چشمگیر این سرزمین‌ شدند. گروه تحقیقاتی با استفاده از داده‌های ماهواره‌ای موفق به کشف محل 6 هزار و 643 جزیره جنگلی در «لانوس د ماکزوس» بولیوی شدند 82 مورد از این جزیزه‌ها سالم مانده بودند که از 30 مورد آنها نمونه‌برداری شد. چهار جزیره جنگلی نیز طی حفاری کشف شد.


به گفته گروه تحقیقاتی، اندازه این جزایر جنگلی  به طور متوسط نیم هکتار بوده و نیم تا سه متر بالاتر از دشت‌های بی‌درخت ایجاد شده بودند تا در فصول بارانی بالاتر از سطح آب باقی بمانند.


انتهای پیام/4021/


انتهای پیام/

برچسب ها: کشاورزی
ارسال نظر