صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۳:۱۴ - ۲۳ فروردين ۱۳۹۹
دانشگاه برخط؛ آموزش الکترونیک ۴۵/ در گفتگوی آنا با استاد دانشگاه آزاد مطرح شد؛

آموزش برخط چیست و چه مزایایی دارد؟/ دانشگاه آزاد؛ الگوی سایر دانشگاه‌ها در آموزش مجازی

عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شیراز گفت: دانشجویی که نتوانسته در یکی از جلسات آموزش مجازی شرکت کند، با مراجعه به صفحه شخصی خود در زمان مناسب می‌تواند درس و فایل‌های ارائه شده و حتی سؤال و جواب‌های میان استاد و دانشجو را بشنود و ببیند.
کد خبر : 482232

بهاره کامیاب‌مقدس در گفتگو با خبرنگار حوزه آموزشی و پژوهشی گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، با اشاره به لزوم جدی گرفتن دانشجویان در خصوص آموزش الکترونیکی در شرایط کرونایی اظهار کرد: دانشگاه آزاد اسلامی از اوایل شیوع ویروس کرونا در کشور و تعطیلی دانشگاه‌ها، در زمینه آموزش مجازی بسیار سریع و منسجم عمل کرده و در اسرع وقت همه ملزومات و امکانات لازم برای ایجاد یک ارتباط دوسویه میان استاد و دانشجو را فراهم کرده است.


وی افزود: در حال حاضر صدها هزار دانشجو در واحدهای سراسر کشور با اساتید همه دروس خود در ارتباط هستند و آموزش‌های لازم را از این طریق به‌نحو احسن دریافت می‌کنند؛ درواقع دانشگاه آزاد اسلامی با اجرای خوب آموزش غیرحضوری در شرایط فعلی می‌تواند الگوی بسیار مناسبی برای دیگر دانشگاه‌ها باشد.




بیشتر بخوانید:


استفاده ۸۰۰ هزار دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی از آموزش مجازی/ حمایت از پایان‌نامه‌های پژوهشی با موضوع کرونا ویروس




عضو هیئت‌علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شیراز با بیان اینکه آموزش الکترونیکی برای دانشجویان ضرورت دارد، گفت: مسلماً در شرایطی که ستاد ملی مبارزه با کرونا می‌گوید مردم در خانه بمانند و با توجه به از دست رفتن زمان در شرایط عدم حضور دانشجو در دانشگاه، قطعاً بهترین راه برای ایجاد ارتباط میان استاد و دانشجو و ادامه روند آموزش، استفاده از آموزش از راه دور است؛ در سیستم آموزش برخط، تک‌تک دانشجویان و همچنین استاد هر درس در موعد مقرر که طبق برنامه‌ریزی آموزشی تعریف شده به‌صورت آنلاین از طریق نرم‌افزار Adobe connect به شبکه آموزش مجازی که به‌صورت سراسری در کل کشور اجرا می‌شود وصل شده و دقیقاً با شرایطی شبیه به کلاس درس و حتی در زمینه‌هایی بهتر از کلاس حضوری اقدام به آموزش و یادگیری می‌کنند.


کامیاب‌مقدس ادامه داد: در این سیستم استاد مربوطه فایل‌های مورد نیاز برای تدریس را در صفحه مربوط به کلاس آپلود کرده و در کلاس درس فایل‌های مورد نیاز را اجرا کرده و گام‌به‌گام طبق فایلی که از قبل آماده کرده است، شروع به تدریس می‌کند؛ همچنین دانشجویان به نحو مطلوب با استفاده از توضیحاتی که استاد مربوطه روی فایل‌های آپلود شده می‌دهد، درس را آموزش دیده و هم‌زمان می‌توانند رفع اشکال کنند.



وی با اشاره به اینکه روش آموزش الکترونیک محاسن بسیاری نسبت به آموزش حضوری دارد، افزود: دانشجو در محیط آرام منزل به درس استاد به‌خوبی می‌تواند گوش بدهد، هم‌زمان با استاد مربوطه رفع اشکال کند و حتی نظرات دیگر دانشجویان را بشنود و به آن‌ها پاسخ دهد؛ از همه مهم‌تر اینکه تمام مدت‌زمان تدریس در سیستم آموزش غیرحضوری ضبط می‌شود و برای استفاده مکرر دانشجویان تا یک هفته در اختیار آنان گذاشته می‌شود.


استاد مهندسی شیمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شیراز گفت: دانشجویی که نتوانسته در یکی از جلسات آموزش مجازی شرکت کند، با مراجعه به صفحه شخصی خود در زمان مناسب می‌تواند درس و فایل‌های ارائه‌شده و حتی سؤال و جواب‌های میان استاد و دانشجو را بشنود و ببیند، درحالی‌که چنین امکانی در سیستم آموزش حضوری هیچ‌وقت برای دانشجوی غایب در کلاس مهیا نبود. در ضمن دانشجویی که در کلاس آنلاین حضور داشته می‌تواند بارها و بارها تکرار درس را ببیند و بشنود و اگر نکته‌ای را در کلاس از دست داده مجدداً بررسی کند. فرصت بسیار مناسبی برای دانشجو در روش آموزش مجازی ایجاد شده که امیدواریم به یاری خدای متعال دانشجویان بتوانند از این فرصتی که دانشگاه در اختیارشان قرار داده نهایت بهره و استفاده را ببرند.




بیشتر بخوانید:


فاصله گرفتن از فضای آموزش یک اشتباه راهبردی است


آموزش در دانشگاه آزاد تعطیلی بردار نیست




کامیاب‌مقدس درباره تقویت آموزش مجازی تأکید کرد: ابتدا باید استاد و دانشجو با جزئیات کار با سیستم آموزش از راه دور مانند نحوه تست میکروفن و بلندگوی خود، نحوه پخش و ضبط صدا، امکانات آپلود فایل و برداشتن فایل و نکات دیگری که به ارتقای کیفی آموزش مجازی کمک شایانی می‌کند، آشنا شوند تا بتوانند ارتباط آموزشی همراه با پرسش و پاسخ به‌صورت دوطرفه به نحو احسن با یکدیگر داشته باشند.


وی خاطرنشان کرد: از مسئولانی که بعد از تعطیلی دانشگاه‌ها به خاطر شیوع ویروس منحوس کرونا بی‌وقفه تلاش کردند که سیستم آموزش مجازی در اسرع وقت آماده خدمت‌رسانی به آموزش دانشجویان شود، همچنین مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی واحد شیراز که با برگزاری کلاس‌های متعدد مجازی برای اساتید و دانشجویان و ارسال فایل‌های آموزشی بسیار مناسب و تشکیل گروه‌های متعدد در دانشکده‌ها و گروه‌ها برای آموزش و اطلاع‌رسانی هرچه بیشتر و دقیق‌تر جهت برنامه‌های آموزشی و اطلاعیه‌های مربوطه نهایت تشکر و قدردانی و برای همه مردم ایران و جهان آرزوی سلامتی کنم.


انتهای پیام/۴۱۱۸/پ



انتهای پیام/

ارسال نظر