صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
مدیرعامل مدیریت پسماند شهرداری تهران:

7 هزار تن زباله در هر 12 ساعت در آرادکوه دفن می‌شود/ جمع‌آوری روزانه 110 تن زباله بیمارستانی در پایتخت

مدیرعامل مدیریت پسماند شهرداری تهران گفت:در تلاش بودیم تا ظرفیت استفاده از آرادکوه را با توجه به بحث تفکیک از مبدأ و همچنین تبدیل زباله به کمپوست افزایش دهیم اما در شرایط فعلی 7 هزار تن زباله در بازه 10 الی 12 ساعت در آرادکوه بدون تفکیک دفن می‌شود.
کد خبر : 482225

به گزارش خبرنگار حوزه شهری گروه اجتماعی خبرگزاری آنا صدرالدین علیپور در نشست خبری امروز خود که به‌صورت ویدئو کنفرانس برگزار شد در خصوص فعالیت‌های سازمان مدیریت پسماند از زمان شیوع کرونا در پایتخت اظهار کرد: در حوزه مدیریت پسماند نیروها به‌صورت شبانه‌روزی در حال فعالیت هستند و با توجه به شیوع کرونا حفاظت از سلامتی کارگران و رعایت پروتکل‌های بهداشتی در ارتباط با آنها برای ما از اولویت بالایی برخوردار است.


وی ادامه داد: با شیوع کرونا مهم‌ترین تغییر در سیستم جمع‌آوری زباله اتفاق افتاد. تا پیش از این  با توجه به بحث تفکیک از مبدأ میزان جمع‌آوری پسماند به حدود 4 هزار و 800 تن در روز رسیده بود که از این میزان 2 تا 2 هزار و 300 تن آن تبدیل به کمپوست شده و دفن نمی‌شد.


مدیرعامل مدیریت پسماند شهرداری تهران تصریح کرد: با توجه به این‌که با شیوع ویروس کرونا هیچ تفکیکی انجام نمی‌شود حجم زباله روزانه‌ای که در پایتخت جمع‌آوری می‌شود به بیش از 7 هزار تن رسیده است.


علیپور با اشاره به این مطلب که تفکیک پسماند در برخی از کلانشهرها همچون اصفهان و شیراز  آغاز شده که این اقدام پرریسکی است، گفت: در حال حاضر به هیچ عنوان بحث تفکیک نداریم و همه زباله‌ جمع‌آوری شده در پایتخت دفن می‌شود.


وی در ارتباط با جمع‌آوری پسماندهای بیمارستانی نیز عنوان کرد: در بهمن ماه 98 جمع‌آوری این پسماند روزانه در حدود ۷۰ تن بود اما در حال حاضر این میزان به بیش از ۱۱۰ تن رسیده است.


مدیرعامل مدیریت پسماند شهرداری تهران در خصوص دستگاه زباله‌سوزی که قرار است از چین وارد شود هم اظهار کرد: مذاکراتی از طریق سفیر چین در این خصوص انجام شده تا دستگاهی که با روش مایکرویو پسماندهای پزشکی را بی‌خطرساز می‌کند تهیه شود. در حال حاضر در بیمارستان‌های تهران بی‌خطرسازی زباله‌های خود را انجام می‌دهند اما با توجه به حساسیتی که در این حوزه وجود دارد احساس کردیم این دستگاه می‌تواند در شهرداری تهران استفاده شود.


علیپور تصریح کرد: ظرفیت این زباله‌سوز، بی‌خطرسازی روزانه ۱۰ تن زباله بیمارستانی است. در جلساتی شرایط را توضیح دادیم و الزامات وجود این دستگاه را در سازمان مدیریت پسماند اعلام کردیم. نهایتاً قطعی شد که این دستگاه با تمامی تجهیزات جانبی در اختیار شهرداری تهران قرار گرفته و در آرادکوه مستقر شود.


وی در ارتباط با ظرفیت آرادکوه با توجه به افزایش تولید زباله ناشی از عدم تفکیک زباله در پایتخت گفت: فعلاً از لحاظ فضا برای دفن پسماند مشکلی نداریم. ظرفیت آرادکوه تقریباً 4 الی 5 سال است و ما با توجه به اقداماتی در طرح کاپ همچون تفکیک از مبدأ و تبدیل زباله به کمپوست انجام می‌دادیم در تلاش بودیم تا میزان استفاده از آن را افزایش دهیم اما در شرایط فعلی 7 هزار تن زباله در بازه 10 الی 12 ساعت بدون تفکیک در آرادکوه دفن می‌شود.


مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران اذعان کرد: ما در گذشته از پسماندهای ساختمانی برای پوشش مسیر حرکت ماشین‌های حمل زباله استفاده می‌کردیم که در شرایط فعلی و با تعطیلی فعالیت‌های ساختمانی از آن بهره‌مند نبوده و این موضوع فعالیت‌های ما بسیار دشوار کرده است.


انتهای پیام/ 4105


انتهای پیام/

ارسال نظر