یک میلیون نفر فقط در یک ماه بیکار شدند
به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری آنا،همهگیری ویروس کرونا منجر به ثبت رکورد جدیدی بیکاری در کانادا شده است. دولت این کشور تنها در ماه گذشته میلادی یک میلیون تقاضای بهرهمندی از تسهیلات بیکاری دریافت کرده است.
نرخ بیکاری در این کشور اکنون به ۷.۸ رسیده است. کانادا با هدف کنترل کرونا تمامی مشاغل غیرضروری را تعطیل کرده و از همه مردم کشور خواسته در خانه بمانند.
این بزرگترین آمار ثبت بیکاری ظرف یک ماه از آغاز ثبت چنین دادههایی در کانادا است که از ۴۴ سال پیش (۱۹۷۶) شروع شده است.
بنا بر دادهشمار دانشگاه جانز هاپکینز که بهطور لحظهای آمارهای مربوط به همهگیری کرونا را منتشر میکند کانادا تا دیروز ۱۹۷۷۰ مبتلا به ویروس کرونا شناسایی کرده است و ۴۶۱ نفر هم در این کشور جان خود را به علت بیماری کووید ۱۹ از دست دادهاند.
این در حالی است که تورنتو، پرجمعیتترین شهر این کشور، در همسایگی ایالت نیویورک آمریکا قرار دارد که اصلیترین کانون شیوع کرونا است و آمار قربانیان آن روز پنجشنبه به بیش از 5 هزار نفر رسید.
یک روز پیش از انتشار این آمار، جاستین ترودو، نخستوزیر کانادا به شهروندان کشورش هشدار داده بود که باید خود را برای بدترین روز کرونا به لحاظ آماری آماده کنند.
وی در کنفرانس خبری روزانه خود با اشاره به آمار بیکاری بیسابقه گفت: "اوج عمودی این آمارها شگفتآور نیست. ما همه میدانستیم که در حال ورود به دوران سختی هستیم. دیگران در سایر کشورها هم در پی این همهگیری جهانی مشکلاتی مشابه را تجربه میکنند."
آمارهای کانادا چه میگویند؟
بنا بر آمارهایی که وزارت کار کانادا ثبت کرده طی ماه مارس گذشته یک میلیون و ۱۱ هزار نفر به علت قرنطینه ملی کار خود را از دست دادهاند.
این حجم بیکاری منجر شده که نرخ بیکاری در کانادا ظرف فقط یک ماه ۲.۲ درصد افزایش یابد و به ۷.۸ درصد صعود کند.
در ماه فوریه و پیش از آغاز محدودیتهای کرونا در کانادا، نرخ بیکاری در این کشور ۵.۶ درصد بود.
اگر چه در حال حاضر، کانادا با حدود ۲۰ هزار مبتلا تنها شاهد مرگ ۴۶۱ نفر بر اثر علل مرتبط با بیماری کووید ۱۹ بوده است اما مدلهای آماری پیشبینی کردهاند که ممکن است تا پایان اپیدمی کرونا، رقمی میان ۱۱ تا ۲۲ هزار کانادایی قربانی کووید ۱۹ شوند و حدود یک تا دو میلیون نفر از مردم این کشور هم به ویروس کرونا مبتلا شوند.
البته مقامهای بهداشتی کانادا میگویند این مدلها بر اساس آمارهای چند ماه گذشته در چین، ایتالیا، اسپانیا و آمریکا تهیه شده و با ورود آمارهای جدید و اخیر ممکن است تغییر کند.
بانک مرکزی کانادا با پایین آوردن نرخ بهره تلاش کرده از وخامت رکود اقتصادی بکاهد و همزمان دولت کانادا بزرگترین بودجه کمکی تاریخ خود را برای مقابله با تبعات اقتصادی کرونا اقدام کرده است.
انتهای پیام/4129/
انتهای پیام/