صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۷:۰۰ - ۱۸ فروردين ۱۳۹۹

سرطان با اسفنج دریایی درمان می‌شود

مولکول‌های اسفنج دریایی می‌تواند رشد سلول‌های سرطان دهانه رحم را متوقف کند.
کد خبر : 481391

به گزارش خبرنگار حوزه علم، فناوری و دانش‌بنیان گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از نیواطلس، طبیعت منبع عظیمی از داروهای مؤثر و نجات‌بخش است.  حیوانات و گیاهان در طول تاریخ بشر همواره ترکیبات دارویی برای درمان بیماری‌های انسان فراهم کرده‌اند. حال نتایج مطالعات جدید نشان می‌دهد که مولکول‌های اسفنج‌های دریایی می‌توانند مانع از رشد سلول‌های سرطان دهانه رحم در محیط آزمایشگاهی شود.


دانشمندان مولکول‌های یک اسفنج دریایی متعلق به دریای اندونزی را استخراج کرده و با انجام بررسی‌ها بیشتر متوجه شدند که این مولکول‌ها می‌توانند رشد سلول‌های سرطانی دهانه رحم را متوقف کنند. مواد شیمیایی که به صورت طبیعی در اسفنج دریایی وجود دارد از دیرباز به‌عنوان کاندیدی برای مقابله با طیف وسیعی از بیماری‌های خطرناک انسانی از جمله باکتری‌های عفونی قوی، باکتری‌های مقاوم در برابر آنتی‌بیوتیک، سل، مالاریا و انواع سرطان شناخته می‌شود.


یافته‌های تیم تحقیقاتی دانشگاه کارولینای جنوبی حاکی از آن است که ترکیبات موجود در اسفنج دریایی داروی اثربخشی برای درمان سرطان پانکراس، پروستات و ملانوما(نوعی سرطان پوست) به شمار می‌رود. نتایج جدیدترین مطالعه این تیم تحقیقاتی نشان می‌دهد اسفنج دریایی متعلق به خلیج مانادو در اندونزی می‌تواند رشد سلول‌های سرطان دهانه رحم را بگیرد. سرطان دهانه رحم چهارمین سرطان رایج میان زنان است که  از ابتدای سال 2020 تنها در آمریکا 4 هزار و 290 را به کام مرگ کشانده و 13 هزار و 800 مورد جدید تشخیص داده شده است.


انتهای پیام/4021/پ


انتهای پیام/

ارسال نظر