صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۲۰:۴۸ - ۱۳ فروردين ۱۳۹۹
تهاجم نظامی یا عملیات فریب؛

در عراق چه خبر است

آمریکا در روز‌های اخیر اقدام به تخلیه سه پایگاه نظامی خود در عراق کرده است، آیا این تحرکات نظامی را باید آماده‌سازی برای تهاجم نظامی خواند یا احصای هدفی خاص در قالب عملیات فریب دانست.
کد خبر : 480565

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری آنا،آمریکا در روز‌های اخیر اقدام به تخلیه سه پایگاه نظامی خود در عراق کرده است، آیا این تحرکات نظامی را باید آماده‌سازی برای تهاجم نظامی خواند یا احصای هدفی خاص در قالب عملیات فریب دانست.


آمریکا کدام پایگاه‌ها را تخلیه کرده است


 آمریکا در روز‌های اخیر اقدام به تخلیه 3 پایگاه نظامی خود در عراق کرده است. نخستین پایگاهی که نظامیان آمریکایی از آن خارج شدند، پایگاه نظامی قائم در استان الانبار بود که در اختیار نیرو‌های عراقی قرار گرفت.


دومین پایگاه نیز پایگاه "القیاره" در جنوب موصل در استان نینوا بود.


سومین پایگاه نیز پایگاه k ۱ در کرکوک، شمال عراق بود که نظامیان آمریکایی از آن خارج شدند. آمریکایی‌ها مدعی شدند که خروج نظامیانشان از عراق به دلیل شیوع کرونا در این کشور است.


پایگاه «یونیون ۳» و  عین الاسد در صدر اخبار عراق


شبکه المیادین گزارش داد که ائتلاف آمریکا تصمیم به ادامه حضور در پایگاه «یونیون ۳» بغداد دارد.


المیادین به نقل از منابع آگاه نوشت: طرح‌های ائتلاف آمریکا شامل ادامه حضور در پایگاه «یونیون ۳» در بغداد است و پایگاه عین الاسد با استقرار سامانه پاتریوت در بخش تحت کنترل آمریکا، ایمن می‌شود.


دروغ و راست استقرار سامانه‌های پاتریوت آمریکا 



گفته می شود که سیستم های پدافند هوایی در پایگاه نظامی عین الاسد مستقر می شوند، که توسط نیروهای ائتلاف بین المللی  به رهبری ایالات متحده استفاده می‌شود. هیچ اظهارنظر رسمی از طرف عراق در این باره صورت نگرفته است.


ژنرال کنت مکنزی رئیس فرماندهی مرکزی نیروهای تروریستی آمریکا که منطقه عملیاتی آن شامل خاورمیانه است، اعلام کرد: ایالات متحده شروع به اعزام سیستم های دفاع هوایی پاتریوت به عراق کرد.


وی سپس خاطرنشان كرد كه هنگام حمله تهران به پایگاه های نظامی آمریكا در عراق، از سیستم های پاتریوت برای رهگیری "موشک هایی از انواع مورد استفاده ایران در حمله خود در اوایل ژانویه" استفاده شده است.


در اواخر ژانویه، مارک میلی رئیس ستاد مشترک ستادها (NSC) گفت، که واشنگتن از بغداد برای استقرار سیستم های دفاع هوایی پاتریوت در عراق درخواست مجوز کرده است.


شبکه المیادین به نقل از منابع اطلاعاتی خود گزارش داد که استقرار سامانه‌های پاتریوت آمریکا در پایگاه‌های عین‌الاسد و منطقه اقلیم کردستان عراق صحت ندارد.


 مقامات عراق هنوز به درخواست واشنگتن برای استقرار این سامانه‌های ضدموشکی جواب مثبت نداده‌اند و آمریکا همچنان به تلاش خود ادامه می‌دهد.


مخالفت عراق با استقرار پاتریوت


عادل عبدالمهدی نخست وزیر عراق با ارسال نامه ای به مارک اسپر وزیر دفاع آمریکا که در دوم فوریه در رسانه اجتماعی انتشار یافت، خواستار تعویق موضوع استقرار سیستم دفاع موشکی پاتریوت در پایگاه‌های آمریکا در عراق شد.


عبدالمهدی در رابطه با مستقر ساختن سیستم پاتریوت در پایگاه‌های نظامی عین الاسد در غرب عراق و حریر در اربیل اظهار کرد، می دانیم سیستم پاتریوت مورد نظر برای استقرار در عراق، یک سیستم دفاعی در مقابل حملات می باشد. فقط این مسئله امنیت منطقه، شما و در راس عراق را تحت تاثیر قرار خواهد داد.


پرواز پهپادها و بالگردها بر فراز آسمان عراق


پهپادها و بالگردها بر فراز آسمان بغداد به طور گسترده به پرواز درآمده‌اند، گروه‌های مقاومت عراق نیز به حالت آماده باش درآمدند.


طی هفته‌های اخیر نظامیان تروریستی آمریکا به اقدامات تحریک‌آمیز خود در عراق افزوده و هواپیما‌ها و بالگرد‌های آمریکایی بر فراز برخی مناطق عراق گشت‌زنی می‌کنند.


گروه‌های مقاومت عراق درباره تحرکات و نیز تهدید‌های اخیر آمریکا هشدار داده و اعلام کردند که پاسخ هرگونه اقدام احتمالی آمریکا را خواهند داد.


انتهای پیام/4129/


انتهای پیام/

ارسال نظر