صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۳:۴۸ - ۱۱ فروردين ۱۳۹۹
آنا بررسی می‌کند؛

کره جنوبی چگونه کرونا را شکست داد؟

در آغاز اگرچه وضعیت در کره جنوبی بدتر از ایتالیا بوده اما آمارها نشان می‌دهد که این کشور توانسته کرونا را کنترل کند و آمار مبتلایان به کرونا هر روز کمتر می‌شود.
کد خبر : 480298

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، کره جنوبی دومین کشوری است بود که گرفتار کرونا ویروس یا به عبارت دقیق‌تر کووید 19 شد. این کشور با 50 میلیون نفر جمعیت در ابتدا هر روز بیش از 900 نفر مبتلا به کروناویروس شناسایی می‌شدند. کشور کره جنوبی و ایتالیا به طور یکسان به گرفتا کرونا شدند. در روز سوم مارس تعداد مبتلایان کرونایی در ایتالیا 2502 نفر بودند. در آغاز اگرچه وضعیت در کره جنوبی بدتر از حتی ایتالیا بوده اما آمارها در حال حاضر نشان می‌دهد که این کشور توانسته کرونا را کنترل کند و آمار مبتلایان به کرونا هر روز کمتر می‌شود و سیر نزولی پیدا کرده است. پس از مدتی مردم کره جنوبی توانسته‌اند به خیابان‌ها بیایند و زندگی روزمره خود را از سر گرفته‌اند.


کره جنوبی چگونه توانست شیوع ویروس کرونا را مهار کند؟


پس از شیوع ویروس کرونا در کشور کره جنوبی اولین کاری که دولت این کشور انجام داد به سراغ 4 شرکت بزرگ داروسازی داخلی رفت و برای تولید کیت‌های تولید داخل مجوز صادر کرد که سرانجام پس از 17 روز کیت شناسایی این ویروس ساخته و این کیت‌ها در تمام کشور توزیع شد. این اقدام منجر به تشکیل شبکه‌ای از لابراتوارهای طبی شناسایی کرونا ویروس در سراسر کره جنوبی شد. به گونه‌ای که ظرفیت تست روزانه به 20 هزار نفر رسید و همچنین به طور رایگان در اختیار مردم قرار گرفت. این روش موجب شد تا میزان تست کرونا در کره جنوبی چهل برابر ژاپن و 120 برابر آمریکا بشود. یکی دیگر از اقداماتی که این کشور انجام داد ایجاد 96 لابراتوار بود تا بتوانند تست‌های انجام شده را ارزیابی کنند.


میزان دقت تست کرونا در کره جنوبی 98 درصد اعلام شد که این تست 10 دقیقه به طول می‌انجامید و نتایج آن پس از 5 الی 6 ساعت اعلام می‌شد. شخصی که تست آن منفی باشد به صورت پیامکی از آن مطلع می‌شود اما افرادی که تست آن‌ها مثبت باشد با تماس تلفنی توصیه‌هایی به آن افراد انجام می‌شد. بالافاصله برای آن فرد پرونده پزشکی تشکیل و شخص در منزل خود قرنطینه می‌شود علاوه‌بر این داروها و لوازم پزشکی مورد نیاز در اختیار آن فرد قرار می‌گرفت زیرا بستری کردن همه بیماران خطر شیوع بیماری را افزایش می‌داد.


پزشکان و پرستاران کره جنوبی نیز در این کشور به صورت شبانه‌روزی و خستگی ناپذیر به مقابله با کرونا پرداختند به نحوی که کبودی ناشی از پوشیدن لباس‌ها و عینک‌های مخصوص حفاظت از کرونا بر چشمان و سایر اعضای بدن آن‌ها باقی می‌ماند. برخی از آن‌ها با وجود ایجاد زخم بر بدن خود اما با زدن چسب زخم به کار صادقانه ادامه می‌دادند.


دولت کره جنوبی برای جلوگیری از هجوم مردم برای انجام تست کرونا، بیش از یکصد لابراتوار ایجاد کرد تا بتواند از طریق آن لوازم تست کرونا را بین مردم تقسیم کند. علاوه‌بر این در بسیاری از نقاط این کشور از جمله ایستگاه‌های قطار و جاده‌ها مکان‌های ویژه‌ای برای تست کرونا ایجاد کردند که در این مکان‌ها از راننده‌ها و سرنشینان آن‌ها تست کرونا گرفته شد و در حین تست اجازه پیاده شدن از رانندگان داده نمی‌شد.


در کره جنوبی فقط دولت آن با کرونا مبارزه نکرد بلکه ملت کره جنوبی در کنار دولت آن قرار گرفت و با توصیه‌های مسئولان آن همراهی و همکاری کردند. شهروندان کره جنوبی در کنار دولت آن به صورت داوطلبانه اقدام به تهیه بسته‌های ماسک و لوازم بهداشتی کرد. مردم به صورت خودجوش ماسک و لوازم بهداشتی اهدا کردند و حتی برخی از صاحبخانه‌ها اجاره خانه خود را بخشیدند.  همچنین از همان روزهای ابتدایی شیوع ویروس کرونا مردم ارتباطات اجتماعی خود را کاهش دادند همچنین با خلوت کردن خیابان‌ها و حتی برنامه‌ها و تئاترها و مسابقات بدون تماشگر شد.


از اقدامات جالبی که انجام شد ساخت یک نرم افزار موبایل توسط یک جوان بود. افرادی که مبتلا به کرونا بودند می‌توانستند به صورت ناشناس وضعیت مکانی خودشان را اعلام نمایند تا سایر مردم از وجود تعداد مبتلایان موجود در اطرافشان مطلع شوند.


انتهای پیام/4141


انتهای پیام/

برچسب ها: کرونا
ارسال نظر