صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۲۱:۵۳ - ۱۵ آبان ۱۳۹۴
در تالار امام علی (ع) دانشگاه شهید بهشتی

مراسم تحلیف بیش از ۴۳۰ کارآموز وکالت برگزار شد

رئیس کانون وکلای دادگستری مرکز گفت: امروز مراسم تحلیف یعنی سوگند برای 430 کارآموز وکالت که با موفقیت این دوره را گذرانده اند، برای ورود به حرفه وکالت برگزار شد.
کد خبر : 48017

به گزارش گروه رسانه‌های دیگر خبرگزاری آنا به نقل از واحد مرکزی خبر، نجفی توانا افزود: این افراد بعد از گذراندن قریب 18 ماه تا دو سال دوره کارآموزی و قبولی در امتحان خروجی یا امتحان اختبار موفق شدند پروانه وکالت دریافت کنند.
وی با اشاره به کثرت متقاضیان اشتغال به رشته های مختلف قضائی و وکالت گفت: بعضاً از بین 20 یا 30 هزار متقاضی هر دوره، هزار نفر پذیرفته می شود که این تعداد با موافقیت و برنامه ریزی با قوه قضائیه صورت می‌گیرد.
نجفی توانا افزود: دردوره کارآموزی وکالت حدود 45 روز برای آشنایی کارآموزان با حرفه وکالت دوره کارورزی و کارگاهی در نظر گرفته شده است.
وی گفت: در کنار کارآموزانی که با امتحان وارد دوره کارآموزی وکالت می شوند افرادی که 30 سال در نظام اداری کشور کار کرده اند و با داشتن لیسانس حقوق و پنج یا بیشتر دوره کارشناسی حقوق می توانند وارد حرفه وکالت شوند که برای این افراد دوره کارآموزی نصف مدت کارآموزان عادی است.
نجفی توانا افزود: قضاتی هم که کمتر از پنج سال سابقه قضائی دارند و بازنشسته می شوند و یا از دادگستری فاصله می گیرند می توانند یک دوره کارآموزی کمتر را بگذرانند و وارد حرفه وکالت شوند.
وی با اشاره به بخشهای مختلف دوره کارآموزی گفت: کارآموزان با طی دوره های مختلف مانند آموزه های نظری، آموزش های کارگاهی که نیمه عملی است، حضور در مراجع قضائی که کارآموزان پرونده ها و فرآیندهای دادرسی را مطالعه می کنند و همچنین کارآموزی در نزد وکلای سرپرست که وکلای قدیمی هستند، تجربه اندوزی می کنند.
نجفی توانا افزود: بر اساس قانون وکالت مصوبه 1376 قانونگذار اجازه داده است افرادی که در نظام اداری کشور کار می کنند و 30 سال سابقه کار دارند و بازنشسته می شوند با داشتن لیسانس حقوق و چند سال سابقه کار کارشناسی می توانند بعد از گذراندن یک دوره 9 ماهه کارآموزی و موفقیت در امتحان پایان دوره وارد حرفه وکالت شوند.
وی گفت: این افراد آزمون اولیه ورودی به دوره کارآموزی را ندارند و قضات دادگستری هم برای ورود به دوره کارآموزی وکالت امتحان ورودی را ندارند.
نجفی توانا افزود: البته قضات با بیش از پنج سال سابقه، بدون گذراندن دوره کارآموزی هر وقت که تقاضا کنند با ارزیابی شرایط عمومی آن ها و با استعلام از سیستم قضائی و با احراز شرایط، پروانه وکالت برای آنان صادر می‌شود.
وی گفت: کارآموزان پس از طی دوره کارآموزی و موفقیت در امتحان و اخذ پروانه وکالت می توانند در تمام مراجع قضائی کار کنند و با دائر کردن دفتر وکالت از ارباب رجوع کار وکالت بپذیرند و در مؤسسات خصوصی و دولتی به عنوان مشاور مشغول به کار شوند.


انتهای پیام/

ارسال نظر