صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۲:۱۵ - ۱۰ فروردين ۱۳۹۹
رئیس سازمان برنامه و بودجه تشریح کرد؛

جزئیات چهارمین جلسه ستاد برنامه‌ریزی و راهبری جهش تولید

نوبخت گفت: در سال 99 با توجه به مضیقه‌های ارزی موجود باید به طور حتم اهداف جهش تولید محقق شود.
کد خبر : 480152

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری آنا، محمدباقر نوبخت در چهارمین جلسه ستاد برنامه‌ریزی و راهبری جهش تولید که در سازمان برنامه‌وبودجه برگزار شد، گفت: امروز برنامه‌های بخش کشاورزی در حوزه‌های جایگزینی واردات و همچنین توسعه صادرات از سوی سرپرست وزارت جهاد کشاورزی ارائه شد.


رئیس سازمان برنامه‌وبودجه با بیان اینکه در سال گذشته 14 میلیارد دلار صرف واردات انواع کالاهای اساسی شده است گفت: در سال 99 با توجه به مضیقه‌های ارزی موجود باید به طور حتم اهداف جهش تولید محقق شود.


وی افزود، برنامه‌های وزارت جهاد کشاورزی نیز در راستای کاهش واردات محصولاتی از قبیل ذرت، جو، شکر، کنجاله و دانه‌های روغنی ارائه شده است.


این مقام مسئول ادامه داد، در حوزه افزایش صادرات محصولات کشاورزی طرح‌ها و برنامه‌های لازم از سوی وزارتخانه مربوطه ارائه شده و بر این اساس باید یک جمع‌بندی و بررسی نهایی روی این موارد انجام شود.


به گفته رئیس ستاد راهبری و برنامه‌ریزی جهش تولید طی سال 98 رشد اقتصادی با نفت منفی اما به‌واسطه افزایش تولیدات محصولات کشاورزی رشد و بدون نفت کشور مثبت بوده است.


نوبخت تأکید کرد، با وجود کمبود منابع آبی با استفاده از روش‌های فناورانه می‌توان به افزایش تولیدات حوزه‌های مختلف کشاورزی با تمرکز بر صادرات حداکثری این محصولات امیدوار بود.


معاون رئیس‌جمهور با اشاره به لزوم توجه جدی به چالش‌های کلان اقتصادی در راستای جهش تولید گفت: در جلسه امروز یک برنامه اقتصادی با تأکید بر محور اقتصاد کلان با همکاری چهارجانبه وزارت اقتصاد، بانک مرکزی، مرکز پژوهش‌های مجلس و دفتر اقتصاد کلان سازمان برنامه تهیه و ارائه شد.


وی افزود، در این برنامه به سه حوزه تسهیل فضای کسب‌وکار، اصلاح و تقویت نظام مالی و همچنین اصلاح نظام گمرکی و مالیاتی با هدف رفع موانع جهش تولید توجه ویژه شده است.


انتهای پیام/4141/پ


انتهای پیام/

ارسال نظر