آیا مصرف الکل در پیشگیری از کرونا تأثیر میگذارد؟
به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، با شیوع ویروس کرونا و همهگیر شدن آن، مطالب گوناگونی در اینترنت بخصوص شبکههای اجتماعی درباره این بیماری منتشر شده است، که برخی از آنها باورهای غلطی است که باعث گمراهی مردم میشود.
در ادامه به ذکر یکی از شایعات موجود پرداختهایم.
مصرف الکل در پیشگیری از کرونا مؤثر است!
درپی شیوع گسترده ویروس کرونا در سراسر جهان، باور غلطی در بین مردم وجود دارد که مصرف الکل در پیشگیری از مبتلا شدن به این ویروس مؤثر است.
متاسفانه برخی افراد به دلیل ناآگاهی اقدام به غرغره کردن یا خوردن محلول اتانول و متانول نموده اند با این هدف که از ابتلا به ویروس کرونا پیشگیری کنند، اما نه تنها تأثیری نداشته، بلکه منجر به مرگ آنها شده است.
بنابراین این تصور به طور کامل اشتباه است. مصرف متانول به دلیل خاصیت سمیّ بودن آن، باعث مسمومیت شدید، نابینا شدن و مرگ میشود. همچنین متانول برخلاف اتانول از طریق پوست جذب میشود و موجب مسمومیت و حساسیتهای پوستی میشود.
باتوجه به اینکه متانول خاصیت سمیّ دارد، هیچ مرجع بینالمللی استفاده از آن را برای ضدعفونی دست، پوست، لوازمهای پزشکی، انواح سطوح و غیره، توصیه نمیکند.
جالب است بدانید براساس یک مطالعه در سال 2015، که در ژورنال تحقیقات الکل منتشر شده است، مصرف بیش از حد الکل با عوارض جانبی سلامتی مرتبط با سیستم ایمنی مانند امکان مبتلا شدن به ذات الریه، مرتبط است.
همچنین اسپری کردن الکل روی بدن، تاثیری بر ازبین بردن ویروسهای داخل بدن ندارد و چنین موادی درصورت رسیدن به چشم یا دهان، میتواند به غشاء مخاطی آسیب برساند.
انتهای پیام/4112/
انتهای پیام/