صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۷:۰۷ - ۰۶ فروردين ۱۳۹۹

راه‌حل ورزشی کنترل کودکان برای جلوگیری از ابتلا به کرونا

والدین برای آنکه بتوانند فرزندان خود را در خانه کنترل کنند باید با آن‌ها به ورزش بپردازند تا از شیوع ویروس کرونا جلوگیری نمایند.
کد خبر : 479808

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، با توجه به گستردگی وحشتناک شیوع ویروس کرونا ماندن در خانه ایمن‌ترین راه برای در امان ماندن از این ویروس است ولی یکی از مسائلی که باید به درستی مدیریت شود تا مشکلی ایجاد نگردد کنترل کودکان در خانه است تا آنها دچار ترس ،استرس و اضطراب نشوند و بتوانند به ورزش بپردازند و در کنار سایر اعضای خانواده تحرک لازم مناسب با سن خود را داشته باشند.


بسیاری از کودکان ناخواسته دچار وسواس فکری می‌شوند چون نمی‌توانند از منزل خارج و به بازی بپردازند بدون تردید تحرک و بازی کودکان نوعی ورزش است ولی با توجه به ناامن بودن محیط بیرون و احتمال ابتلا به ویروس کرونا باید در خانه به ورزش بپردازند محیطی که بدون شک امن است و والدین می توانند با ایجاد ورزش‌های مفید و مناسب آنها را در منزل کنترل و مهار کنند.


پدران و مادران باید در منزل رو به بازی های خانگی با همراهی فرزندان بیاورند انجام فعالیت‌های بدنی متنوع و گوناگون باعث انبساط خاطر کودکان می‌شود و محیط منزل را پر نشاط می‌کند شکی نیست که انجام ورزش می‌تواند باعث تقویت سیستم ایمنی بدن و قوای جسمانی شود که این موضوع منجر به ارتقا قابلیت های حرکتی و ذهنی می‌شود و به بهبود شرایط فیزیولوژیکی بدن کمک می‌کند که این مسئله خطر ابتلا به انواع بیماری‌های عفونی مانند کرونا را  در کودکان کاهش می‌دهد.


مهمترین علاقه کودک انجام بازی است و باید آن را به بهترین شکل انجام داد اگر ممانعت بی مورد از انجام بازی کودکان در منزل انجام شود آسیب‌های مختلفی به آن‌ها وارد می‌شود در جریان بازی نیروهای جسمی و روحی فرزندان یعنی تخیل، دقت، نظم و ترتیب، مهارت، حافظه، چالاکی و... رشد می‌یابند و علاوه بر اینها کودکان انگیزه و محرکی برای کسب تجارب اجتماعی خود پیدا می‌کنند در حقیقت بازی وسیله طبیعی بیان خواسته‌های کودک است که با انجام آن احساسات و مشکلات خود را ارائه می کند و در حقیقت توانایی‌ها و قابلیت‌های خود را به منصه ظهور می‌رساند. فراموش نکنیم که بازی که باعث تحرک و ورزش کودک می‌شود به ارتباط مثبت و مؤثر او که در واقع مشارکت اجتماعی است کمک می‌کند و باعث ساختن آینده او می‌شود.


انتهای پیام/4048/


انتهای پیام/

ارسال نظر